Dovolenka karavanom je úplne odlišná od tej klasickej v hoteloch, apartmánoch alebo chatách. Poskytuje nové možnosti, ako si užiť svoju obľúbenú destináciu, prípadne navštíviť a prebádať nejakú novú. Ak premýšľate nad tým, že by ste vyrazili počas leta, alebo iného ročného obdobia niekam karavanom, máme pre vás tipy na zaujímavé kempy, kde zažijete skutočne nezabudnuteľné chvíle.

Západ aj stred Slovenska poskytuje rovno niekoľko možností. Kempy sú v tejto časti našej krajiny krásne upravené a poskytujú aj viacero doplnkových služieb. Ktoré sú tie najobľúbenejšie?

Autocamping Vavrišovo sa nachádza v krásnom a tichom prostredí. Objavíte tu 6 chatiek so 4 lôžkami. Nechýba ani ubytovňa s dvomi dvojlôžkovými a šiestimi trojlôžkovými izbami. Kemp má kapacitu na 10 karavanov a 20 stanov.

 Foto 1Foto: Hauzi.sk

Autocamp Račkova dolina je jedným z najpopulárnejších kempov, ktoré na Slovensku nájdete. Disponuje kapacitou pre 80 stanov a 20 karavanov. V areáli objavíte aj turistickú ubytovňu, potraviny, denný bar s terasou, detské ihrisko a altánok s možnosťou opekania.

Foto 2Foto: Hauzi.sk

ATC Marina Liptov láka hlavne počas teplých mesiacov, pretože sa nachádza v tesnej blízkosti Liptovskej Mary. Ak by vás voda prestala po niekoľkých dňoch baviť, môžete sa ísť prejsť do okolia, alebo si zahrať nejaký šport. Deti sa zabavia na detskom ihrisku. Ako každému kempu, ani tomuto nechýbajú otvorené ohniská, kde si večer niečo chutné ugrilujete.

Foto 3Foto: Hauzi.sk

Autocamp Zlaté piesky predstavuje obľúbené rekreačné stredisko, kde môžete prísť aj na osobnom aute a využiť ubytovanie v útulných bungalovoch. Kemp je perfektný hlavne pre tých, ktorí si plánujú letnú dovolenku na Slovensku. Počas teplých mesiacov si perfektne užijete kúpanie v prírodnom kúpalisku s piesočnatou plážou.

Foto 4Foto: Hauzi.sk

Camping Belá priťahuje milovníkov turistiky, cyklistiky, hubárčenia a tradičného kempovania. Okrem možnosti prísť karavanom môžete využiť aj 10 novopostavených bungalovov.

Foto 5Foto: Hauzi.sk

Perfektná dovolenka karavanom aj bez neho

Kempovanie umožňuje spoznávať známe miesta z úplne iného pohľadu. Ak túžite po dobrodružstve a dobre strávenom čase, určite by ste ho mali vyskúšať. Kempy nie sú príliš drahé a v cene vstupu máte často aj doplnkové služby. Kempovať však nemusíte len s karavanmi. Mnohé kempingy poskytujú aj komfortné bungalovy. Vyberte si jeden z najväčšieho ubytovacieho portálu Hauzi a tešte sa na pravú slovenskú dovolenku.

Odporúčané weby