Kabáty a zimné bundy sme napriek pokročilému dátumu stále neodložili. Mnohé ženy sa ale snažia kombinovať teplé vrchné vrstvy, ako napríklad kabáty, s jarným oblečením. Aké dámske jarné oblečenie môžete spolu kombinovať, aby ste vytvorili pohodlný a zároveň štýlový outfit?

Dámsky trenčkot, jemná blúzka a slim fit džínsy

Dámsky trenčkot využijete aj počas nepriaznivejších jarných dní, ktorých je teraz viac ako tých priaznivejších teplejších a slnečnejších. Dámsky trenčkot v neutrálnej farbe, poprípade v menej výraznej farbe sa vám bude hodiť do dažďa, silného vetra. Je to typický pohodlný ženský kúsok oblečenia, ktorý sa dá nosiť roky a stále je trendy a štýlový.

Môžete ho kombinovať so vzorovanými jemnými blúzkami so zaujímavými detailami, ktoré sú tenučké, takže v prípade teplého počasia poslúžia ako vrchný diel.

Možno si poviete, že práve k tomuto oblečeniu sa vám budú hodiť elegantné nohavice. Skúste ich však skombinovať so slim fit džínsami s dĺžkou ideálne po členky. Z topánok vyberajte dámske poltopánky, či moderné dámske mokasíny. Hodiť sa vám k nemu budú aj trendové kabelky, ktoré vám poskytnú úložný priestor na všetky potrebné veci, ktoré potrebujete mať pri sebe.

Obtiahnutý bavlnený top, kulotky a tenisky na platforme

Prvý outfit bol skôr vhodnejší na formálnejšie príležitosti. Tento je vyslovene ležérny, ale aj napriek tomu je štýlový a má šmrnc. Kombinujte obtiahnutý top s trojštvrťovými rukávmi a zlaďte k nemu kulotky. Uprednostňujte skôr jednofarebné oba diely – aj vrchný, aj spodný.

Z botníka vyberajte dámske štýlové tenisky na platforme. Poskytnú vám maximálne pohodlie a sú vhodné aj do upršaných jarných dní.

Obtiahnutý top môžete vyberať ale aj vzorovaný. Kulotky sú ale lepšie v neutrálnych farbách – v béžovej, hnedej, bielej, čiernej, či trebárs aj v škoricovej.

Odporúčané weby