Ak sa situácia s pandémiou nezačne opäť zhoršovať, mohlo by sa opäť stať pravidlom, že každú sobotu, prípadne piatok alebo možno aj iné dni v týždni, sa na mnohých miestach rozozvučia svadobné zvony. Pre všetkých budúcich mladomanželov tak prišiel čas opäť sa vrhnúť do svadobných príprav.

10 nevesta

Myslite aj na taký detail, akým sú náušnice

Hlavne nevesty, ale samozrejme aj ženísi, budú chcieť počas svojho svadobného dňa vyzerať dokonalo a tak treba myslieť na každý detail. Dámy budú v prvom rade vyberať svadobné šaty, ktoré sa najviac hodia na ich typ postavy, aby počas svadby a potom na svadobných fotkách vynikli ich prednosti a prípadné nedostatky zostali skryté.

Sekundovať svadobným šatám bude voľba správneho účesu a make-upu. Treba však myslieť aj na detaily v podobe náušníc.

Zlaté náušnice, ktoré si dáte na svadbu, môžu byť sami o sebe krásne, ale nezabúdajte aj nato ako budú ladiť so svadobnou obrúčkou. Takže minimálne farbu zlata zvoľte podľa farby obrúčok a ak sa vám podarí nájsť náušnice, ktoré by so svadobnou obrúčkou mali príbuzné dizajnové prvky, budete vyzerať naozaj dokonalo.

Pri svadobných obrúčkach sa dnes už fantázii medze nekladú

A ideálne svadobné obrúčky ste už našli? Aj keď si môžete vybrať obrúčky z menej všedných (pre svadobné obrúčky) materiálov, akými sú titán, wolfrám alebo chirurgická oceľ, väčšina si pravdepodobne zvolí zlato.

Zlato môže byť okrem typicky žltého aj biele, ktoré je čoraz viac populárne vďaka tomu, že svadobné obrúčky z bieleho zlata sa dajú ľahko kombinovať s rôznymi šperkami a doplnkami. A ešte je na výber aj ružové zlato, ktorým rozhodne zaujmete, keďže aspoň zatiaľ nebýva moc používané.

Ak sa neviete rozhodnúť, môžete si zvoliť aj kombináciu týchto farieb, čo dodá vašim svadobným obrúčkam ďalší zaujímavý prvok. Ako však už bolo povedané, skúste zladiť s obrúčkou aj náušnice a dáte tak najavo, že ste pri príprave vášho veľkého dňa mysleli na všetko.

Zdroj obrázka:

Autor: Dmytro Buianskyi / Shutterstock.com

Odporúčané weby