Každá žena má doma šperkovnicu s krásnymi kúskami. Pri každej príležitosti si z nej vyberá šperky, ktoré sa jej aktuálne hodia na danú príležitosť a samozrejme aj k outfitu. Aké dámske šperky vás zaujmú svojou jednoduchosťou a kombinovateľnosťou?

Náramky

Štýlové náramky sú vhodné pre všetky ženy. Je možné vyberať si z rôznych materiálových prevedení, ale prirodzene, najväčší záujem je predovšetkým o strieborné a oceľové náramky v jemnom prevedení. Ak chcete nové šperky do svojej šperkovnice, objednávajte štýlové náramky v jemnom prevedení z vyššie spomínaných materiálových prevedení.

Okrem strieborných náramkov odporúčame pozrieť ponuku moderných Swarovski náramkov, perlových náramkov, či diamantových náramkov.

Jednoduché prevedenie týchto luxusných náramkov vás zaujme práve tým, že ich budete môcť kombinovať prakticky so všetkým. Máte rady športový štýl a uprednostňujete nosenie teplákových súprav aj do spoločnosti? Odporúčame vám vyberať oceľové náramky.

Preferujete ležérno- elegantný štýl, napríklad kombináciu džínsov a dámskych sák? Vyberajte strieborné, či napríklad aj Swarovski náramky.

Visiace náušnice

Jednoduché a zároveň pekne kombinovateľné sú aj visiace náušnice. Krásne visiace náušnice sa dajú nosiť ku kostýmom, k huňatým vestám, ale aj k obyčajným bavlneným obtiahnutým topom a džínsovým bundám. Veľmi obľúbené sú práve visiace náušnice s kryštáľmi Swarovski. Sú typicky ženské, jednoduché, štýlové a pritom tak ľahko kombinovateľné.

Ak chcete mať v šperkovnici krásny šperk, ktorý je jednoduchý a ľahko sa kombinuje, neváhajte a kúpte si práve krásne visiace náušnice.

Byť krásna, to je snom každej ženy. Ak túžite, aby sa vám k oblečeniu, čo máte v šatníku, dobre kombinovali šperky, potom je veľmi dôležité prihliadať na obsah šperkovnice. Niektoré šperky sú ťažko kombinovateľné, iné môžete skombinovať prakticky so všetkým oblečením.

Visiace náušnice a štýlové náramky z rôznych materiálových prevedení zaujmú predovšetkým svojou jednoduchosťou a kombinovateľnosťou.

Odporúčané weby