Tesnenia rôzneho druhu a veľkostí používame takmer všade. Nech už je predmetom vašej výroby čokoľvek ak vaše výrobky používajú tesnenia, iste dobre viete, že to je súčiastka, ktorej kvalitu netreba podceniť.

05 tesnenia

Ak to má správne tesniť, treba správny prístup

Výroba tesnení nie je len o tom, že vám zo stroja vypadávajú jednotlivé kusy, ktoré potom rozpošlete odberateľom. Ak má byť zákazník naozaj spokojný, predchádza dodaniu dôležitý proces.

Aby akékoľvek tesnenie naozaj spĺňalo účel, ideálne je ak je vyrobené na mieru. A tým sa nemyslia len potrebné rozmery, ale aj najvhodnejší materiál.

Preto je dobré ak vám tesnenia vyrába firma, ktorá vďaka dlhoročným skúsenostiam profesionálne ovláda celý proces. Od konzultácie so zákazníkom, cez návrh, výrobu až po samotné dodanie. Od takejto firmy môžete čakať nielen to, že vám dodá výrobok, ale že vám ponúknu komplexné služby, ktoré môžu pomôcť vášmu rastu.

Spoľahlivé tesnenie? A naviac expresne rýchlo

Je pritom jedno, aký druh tesnenia potrebujete, či rotačné, alebo ploché tesnenia. Výberom spoľahlivého výrobcu získate prvotriedny výrobok.

Otázkou môže byť už spomínaný výber ideálneho materiálu. Od rôznych druhov gumy, cez rôzne plasty až po plsť. Nechajte si poradiť od odborníkov, aby ste mali na požadovanú aplikáciu tesnenie z najvhodnejšieho materiálu. Podľa dodanej technickej dokumentácie tak nebudete mať len presne vyrobené tesnenie, ale naviac si budete môcť byť istý, že bol použitý najlepší možný materiál.

Nočnou morou každej výroby je, keď im pár dní pred odovzdaním dôležitej zákazky „odíde“ dôležité tesnenie na výrobnom stroji, ktoré je vyrábané na mieru a vy tak nemôžete u nikoho zohnať náhradu skladom. Vtedy oceníte spoľahlivého partnera, ktorý vyrába tesnenia. V prípade, že bude mať vhodný materiál skladom, môžete mať požadované tesnenie vyrobené do 24 hodín a problém s tesnením tak vašu dôležitú zákazku neohrozí.

Zdroj obrázka:

Autor: MOONG H / Shutterstock.com

Odporúčané weby