Každá firma zabezpečuje pre svojich zamestnancov firemná autá. Tie musia byť pravidelne udržiavané, aby mohli plniť svoju funkciu a zamestnancov, ktorí pracujú pre firmu, voziť na obchodné stretnutia, či iné udalosti súvisiace s firmou.

Ak ale chcete predĺžiť životnosť vozového parku, získajte nad ním kontrolu prostredníctvom monitoringu vozidiel.

Využívanie firemných áut na súkromné účely

Viaceré firmy sa rozhodujú pre GPS lokátor práve kvôli využívaniu firemných áut na súkromné účely. Zamestnanci, ktorí majú možnosť využívať firemné vozidlá, často pri plnení svojich povinností na autách využívajú autá aj na súkromné účely. Zvyšuje sa množstvo kilometrov a autá sa postupe opotrebovávajú. Zvyčajne sa tvorila kniha jázd, ktorá sa písala ručne. Dnes už takéto vedenie knihy jázd nahrádza kvalitný GPS lokátor, ktorý umožní zistiť polohu auta kedykoľvek budete chcieť. Monitorovanie vozidiel nebolo nikdy jednoduchšie. Kvalitný moderný systém GPS lokátorov vám umožní dohľadať si auto a zároveň pozrieť si aj akou trasou sa pohybovalo.

Aké sú výhody GPS lokátora?

Medzi výhody GPS lokátorov patrí predovšetkým obmedzenie využívania áut na súkromné účely, zníženie nákladov na prevádzku vozidla, zjednodušenie administratívy, ale aj neustály vývoj tejto technológie, ktorá sa prispôsobuje dobe a hľadá viaceré možnosti, ako ešte viac zatraktívniť zariadenie, ktoré umožňuje dohľadanie firemných vozidiel a sledovanie trás.

Výhody monitoringu vozidiel mnohých podnikateľov presvedčili, aby klasické vedenie knihy jázd nahradili GPS lokátorom, ktorý umožní kedykoľvek aj počas jazdy skontrolovať vozidlo a predovšetkým zamestnanca, ktorý toto vozidlo vedie, či si plní svoje povinnosti a nezneužíva auto na súkromné účely.

Ak chcete získať kontrolu nad firemným vozovým parkom, odporúčame vám vyskúšať GPS lokátor.

Odporúčané weby