Aj keď nám vonku zúri ešte zimné počasie, obchody s oblečením a obuvou predstavujú prvé trendy kúsky sezóny jar/ leto. Ak si chcete váš botník obohatiť o nové kúsky obuvi, poradíme vám, ktorú obuv si kúpiť a s čím ju nakombinovať.

Espadrily

Plátené espadrily sú štýlovou obuvou už pár sezón, no tento rok zažijú ten najväčší boom. Sú typicky letnou obuvou, ale dokážeme ich ponosiť aj počas príjemných jarných dní. Odporúčame vám ich skúšať bez bavlnených ponožiek. Ak sa rozhodnete ísť si kúpiť túto obuv, majte pri sebe vlastné silonkové ponožky. Takáto obuv sa nosí zväčša naboso, preto nemôžete skúšať tieto topánky v ponožkách.

Čo sa týka farieb, hranice sa nekladú. Odporúčame hlavne farebné espadrily. Pokojne zainvestujte do žltých, červených, ale klasikou budú ružové, resp. leopardie espadrily.

Tieto topánky majú prepletenú podrážku vo farbe topánok a sú maximálne pohodlné. Hodia sa k trendy jarným a letným outfitom. Skvele sa hodia k džínsovým nohaviciam, kraťasom, ale aj k bavlneným sukniam.

Dámske mokasíny

Kedysi ich nosili aj naše mamy, dnes sú trendy kúskom aj pre nás. Ak sa vám minulý rok zničili dámske mokasíny, odporúčame vám kúpiť si nové dámske mokasíny v neutrálnom prevedení. Odporúčame vybrať si dámske mokasíny zdobené ozdobnou stužkou a kamienkami.

Dámske mokasíny pekne skombinujete so štýlovým farebným sakom, džínsami, ale aj štýlovými legínami. Túto sezónu poletia najmä dámske mokasíny pripomínajúce pánsky štýl. Oceníte tieto farby – púdrovú, tmavomodrú, sivú, čiernu, horčicovú.

Okrem týchto topánok si kúpte dámske tenisky na platforme, štýlové lodičky, ale aj chelsea topánky, ktoré využijete najmä v daždivejšom počasí. Drsnejším dámam odporúčame tzv. workery. Tie oceníte najmä na prelome zimy a na začiatku jari.

Odporúčané weby