Ak patríte k fanúšikom futbalu, okrem všetkých športových staníc pozeráte zápasy obľúbených tímov aj na internete prostredníctvom mobilu. Viaceré futbalové tímy ponúkajú zápas čo zápas kvalitný futbal a preto vidieť takýto zápas priamo na domácom štadióne obľúbeného futbalového tímu je snom každého chlapca, či muža.

Ako sa ale dostať na zápasy najlepších futbalových mužstiev? Vyskúšajte služby Futbaltour.

Zájazd na španielsku Primera División

Primera División nazývajú fanúšikovia obľúbenú španielsku La Ligu. Ako prvý tím v tejto lige vás určite napadne FC Barcelona, ktorá hrá vynikajúci futbal aj vďaka argentínskemu futbalistovi Lionelovi Messimu. Konkuruje mu Biely balet, čiže Real Madrid, ktorý síce v poslednom období nehrá to, čo minulé roky, no ich futbal je na vysokej úrovni a bežný slovenský fanúšik si na zápasoch tohto tímu príde na svoje.

Ak sa rozhodnete využiť služby agentúry Futbaltour, máte možnosť vidieť na vlastné oči futbal oboch týchto mužstiev a nielen tých.

Ubytovanie, letenky, delegát

Na futbalové zápasy nielen španielskej ligy, ale aj úspešnej anglickej Premier League sa môžete dostať, ak sa rozhodnete pre Futbaltour. Vybavia vám nielen vstupenky na konkrétne zápasy, ale aj ubytovanie, letenky a k dispozícii budete mať aj dobrého delegáta, ktorý vám v prípade potreby zodpovie na všetky otázky, na ktoré potrebujete poznať odpoveď.

Najťažším nebýva ani tak zohnať ubytovanie, ale zohnať dobré vstupenky na dobrých miestach, z ktorých aj niečo uvidíte. Väčšina vstupeniek býva vypredaná okamžite a niektoré miesta sú už na rok vopred vypredané. Ak sa vyberiete na vlastnú päsť, je malá šanca, že sa vám na mieste podarí zohnať dobré vstupenky na konkrétny zápas. S Futbaltour je šanca, že uvidíte zápas obľúbeného mužstva, viac než len stopercentná.

Zbaľte sa na viac dní

Počítajte s tým, že okrem zápasu strávite v danom meste viac príjemných chvíľ. Budete mať možnosť pozrieť si kvalitný zápas, ale aj mesto. Pobaľte sa do väčších cestovných kufrov na kolieskach. Poskytnú vám viac priestoru aj na veci, čo si beriete a aj na suveníry, čo kúpite.

Nikdy neviete, koľko suvenírov si kúpite, preto si radšej vezmite väčší kufor.

Odporúčané weby