Zimné obdobie je v plnom prúde a ak pracujete v kancelárii, určite ste si v poslednej dobe všimli na sebe, že sa vám akosi nechce a váš výkon nie je taký, aký býval počas leta a na jar.

Ak ale máte firmu a výkon zamestnancov nie je taký, aký býval, ako zvýšiť výkonnosť zamestnancov pracujúcich v kancelárii? Skúste napríklad takto.

Kúpte výkonný kávovar

Dobrá káva dokáže zvýšiť výkonnosť už len samotnou arómou. Ak investujete do dobrého kávovaru do kancelárie, uvidíte, že sa výkonnosť všetkých zamestnancov, vrátane vás, rapídne zvýši. Výkonný kávovar do kancelárie by mal mať ale aj kvalitnú zrnkovú kávu – ideálne 100% Arabicu. Lacnými kávami výkonnosť zamestnancov nezvýšite, práve naopak, zamestnanci vám ju nebudú piť a kávovar nebudú používať.

Historické kávovary

Ak máte kancelárske priestory zariadené v retro štýle – retro kožené sedačky a industriálny nábytok, namiesto moderných kávovarov uprednostnite historické kávovary. V poslednom období zákazníci vyhľadávajú práve tieto kávovary. Majú svoj neodškriepiteľný šmrnc, cítiť z nich eleganciu a ich výkon vás pozitívne prekvapí aj o desať rokov. Nadčasové, trendy, pútajúce – aj takéto sú historické kávovary.

Vytvorte im oddychovú zónu

Každý zamestnanec ocení na svojom pracovisku oddychovú zónu s pohodlnými kreslami, sedacími vakmi a peknými sedacími súpravami, ktoré môžu využívať kedykoľvek budú chcieť. Aj keď sa vám to možno zdá, že váš zamestnanec nebude chcieť pokračovať vo svojej práci, mýlite sa. Možnosť poskytnutia oddychu zvýši ich produktivitu. Po dobrom oddychu prichádza vždy práca a zamestnanec nebude vyhorený, ale pustí sa do práce s ešte väčšou vášňou.

Kuchynský kútik

Okrem oddychovej zóny nezabúdajte ani na kuchynský kútik, kde môžete umiestniť okrem kávovaru aj chladničku, kde si každý zamestnanec bude môcť odložiť desiatu, ale aj zdravú raňajkovú zmes, ktorú si ráno pripravil a nestihol ju zjesť.

Ak výkon zamestnancov klesá, skúste vyskúšať tieto triky a uvidíte, že ich výkon zvýšite už do pár dní.

Odporúčané weby