Kedysi sme si na ne museli šetriť, dnes ich kúpime aj z jednej výplaty a ešte nám ostane aj na iné veci. Trh s notebookmi je presýtený a bežný zákazník má možnosť výberu. Môže si kúpiť lacnejší notebook s menšou pamäťou, ale aj kvalitný značkový notebook, ktorý ho výkonom vždy prekvapí. Ak hľadáte nový notebook, aký si vyberať?

Ponuka lacných notebookov

Ak sa chystáte vyberať nový notebook, vyberajte si z ponuky najlacnejších notebookov. Tam nájdete ponuku na bežné používanie, poprípade notebooky pre svoje ratolesti, ktoré nepotrebujú tie najvýkonnejšie notebooky s veľkou pamäťou.

Notebook kúpite aj za dvesto eur. Nemôžete ale očakávať, že by ste ho mohli využívať na náročnejšie úkony, napríklad vo firme.

Repasované notebooky

V poslednej dobe veľmi obľúbené a vyhľadávané notebooky. Nemôžeme sa ani čudovať, prečo. Sú to notebooky, ktoré boli využívané na výstavách alebo vo firmách a boli vyčistené, aby sa mohli ďalej využívať.

V kategórii repasovaných notebookov nájdete aj tie najlepšie značky notebookov a najvýkonnejšie notebooky konkrétnych značiek. Boli však už párkrát používané a práve preto ich nájdete v oveľa nižších cenách, ako keby ste sa vybrali do predajne s novými notebookmi.

Investícia do repasovaných notebookov sa vám oplatí. Kúpite si konkrétny typ notebooku za nižšie ceny. Odporúčame vám ale hľadať repasované notebooky staré maximálne dva roky. Najlepšie sú ročné repasované notebooky.

Zabudnite na notebooky, ktoré sú zbytočne predražené

Už viac neplaťte za drahé značky notebookov a všímajte si hlavne výkonnosť a pamäť notebookov. Zohľadňujte aj to, na čo ich plánujete používať. Ak chcete lacný notebook pre dieťa, vyberajte medzi repasovanými. Ak hráte počítačové hry, uprednostnite herné notebooky.

Notebook potrebujú už aj žiaci základných škôl, či už na písanie seminárnych prác, alebo na hľadanie dôležitých informácii potrebných na vypracovanie domácich úloh. Neváhajte a investujte do minimálne dvoch notebookov. V jednej domácnosti by mali byť minimálne dva notebooky.

Odporúčané weby