Muži si nepotrpia na obdarovávanie, no v kútiku duše ich nepochybne poteší darček ako stvorený práve pre nich, keď sa naskytne príležitosť. Ak ste stratení vo výbere, máme pár zaujímavých nápadov na pánske darčeky.

kreativne napady na darceky pre muzovZdroj obrázku: Pixel-Shot / Shutterstock.com

Milovník hudby

Pre muža, ktorý miluje hudbu, bude skvelou voľbou darčekové členstvo v streamovacej službe, ako je Apple Music, Spotify alebo Google Music. Prípadne mu môžete darovať predplatné skvelého hudobného časopisu. Ak ho viac zaujímajú vinyly, mohli by ste mu darovať prehrávač, kravatu inšpirovanú vinylmi alebo dokonca nejaké tašky na platne inšpirované retro štýlom.

Mohli by ste zvoliť aj kreatívnejší prístup a vyrobiť si darček s motívom platní. Môžete napríklad použiť platne, ktoré sa vám náhodou povaľujú doma a vytvoriť tak krásne a jedinečné lacné darčeky so štipkou vašej osobnosti.

Pre milovníka umenia

Ak muž, ktorého chcete obdarovať, miluje umenie a sám sa chce pustiť do jeho tvorby, skvelou voľbou bude darčekové členstvo v umeleckom kurze. Takto môže navštevovať hodiny umenia s podobne zmýšľajúcimi ľuďmi a získať nových priateľov a zároveň zdokonaľovať svoje zručnosti. Ak chcete ísť kreatívnejšou cestou, môžete darovať darčeky pre mužov inšpirované umením, napríklad obraz alebo sochu. Môžete skúsiť aj netradičný darček, napríklad obraz s jeho menom (alebo ho môžete namaľovať sami).

Pre muža, ktorého chcete obdarovať, môžete tiež kúpiť luxusný darček, ktorý je kreatívny a zároveň užitočný, napríklad luxusnú súpravu na holenie alebo luxusný zápisník či denník. Ak chcete zvoliť jedinečnejší a kreatívnejší darček, vyskúšajte pamätný zážitok, ktorý si môžete užiť vo dvojici alebo ako celá rodina spoločne. Toto je niekoľko nápadov pre muža vo vašom okolí, ktorého si vážite.

A nezabudnite, že niekedy tie najlepšie darčeky nenájdete v obchode. Najlepšie darčeky pochádzajú zo srdca.

Odporúčané weby