Leto sa blíži a všetci zrazu začneme pociťovať potrebu hýbať sa. Po zimnom období, kedy sme pod viacerými vrstvami oblečenia dokázali zakryť nejaké to kilo navyše, prichádza na rad teplo, kedy postupne na našom tele sú oveľa menšie a vzdušnejšie kusy oblečenia. Nielen muži, ale aj ženy čoraz častejšie nájdu záľubu v cvičení, ktoré nielenže zdokonaľuje telo, ale taktiež vyčistí myseľ. Pokiaľ patríte k osobám, ktoré však aj napriek snahe cvičiť neobľubujú preplnené fitness centrá, bude záťažová vesta tým najlepším riešením!

zatazova vesta inline

Cvičenie s vlastnou váhou

Mnohí z nás sa radi hýbu, cvičia, behajú, bicyklujú a korčuľujú bez toho, aby sa ešte trápili v posilňovni. Pokiaľ patríte medzi tieto osoby, ktoré preferujú o niečo živší pohyb a počas cvičenia využívajú hlavne cviky, ktoré sa dajú realizovať s vlastnou  váhou, záťažová vesta vám toto cvičenie určite oživí. Nie každý je na ťažké železné stroje a činky, v tomto prípade existuje množstvo variant cvikov, pri ktorých sa aj bez týchto komponentov dokážete poriadne zapotiť!

Záťažová vesta je pohodlná a počas cvičenia s ňou máte pocit, že cvičíte tak ako doteraz len s o niečo ťažšou váhou. V tomto prípade budú obyčajné drepy o niečo viac "bolieť". Bolesť svalov a takzvané pálenie je počas cvičenia symbolom dobre odvedenej práce, kedy sa redukuje telesný tuk a formuje sa svalstvo. Samozrejme, že počas cvičenia, kedy je na vás záťažová vesta, môžete používať aj iné pomôcky, ako sú napríklad jednoručky alebo TRX pásy. Cvikov, pri ktorých sa záťažová vesta využíva je naozaj mnoho a nájdete ich na internete od výmyslu sveta. Ešte lepšou možnosťou bude, ak si poriadne prezriete videá, podľa ktorých môžete následne cvičiť.

Záťažová vesta predstavuje záťaž, ktorú počas cvikov (aj doma) musíte dvíhať, kedy zapájate viacero svalstiev. Azda každá žena chce mať pekne tvarované pozadie, ale do posilňovne sa mnohým z nás naozaj nechce. Jednoducho si zaobstarajte záťažovú vestu, ktorú si nasadíte a môžete drepovať koľko len budete chcieť, ale pozor, nie je to žiadna jednoduchá záležitosť a práve preto by ste mali postupovať opatrne.

Pokiaľ máte záujem a záťažová vesta vás oslovila, navštívte stránku https://inlive.sk/, kde nájdete množstvo druhov a množstvo iných produktov z oblasti cvičenia. 

Odporúčané weby