Aj keď je leto už za nami, neznamená to, že nemusíte myslieť na zabezpečenie kvalitnej tieniacej techniky. Kedysi boli najpopulárnejšie práve rolety, závesy a žalúzie. V súčasnosti sú veľmi obľúbené skôr vonkajšie rolety, plissé rolety, vertikálne žalúzie, pergoly, screnové rolety a pod.

Vyberte si kvalitnú tieniacu techniku aj teraz na jeseň a pripravte sa na budúce leto už teraz. Nezabúdajte, že aj cez zimu vie byť slnko veľmi ostré a nepríjemné, najmä ak vám svieti do očí práve, keď pozeráte televíziu. Navyše tieniaca technika je cez zimu výrazne lacnejšia!

Žalúzie

Klasické interiérové žalúzie sa síce dostalo do úzadia, stále je však veľmi vyhľadávané. Zákazníci vyhľadávajú najmä kvalitné hliníkové žalúzie, najviac však drevené vertikálne žalúzie vyrobené z luxusnej drevenej tkaniny. Tento konkrétny typ žalúzia je vhodný na presklené plochy, na francúzske okná.

Ak ostávate verní horizontálnym žalúziám, nikto vám to nebude zazlievať, ale ak chcete zmenu, odporúčame skôr vertikálne.

Vonkajšie rolety

Trendy a zároveň nadčasové – aj takéto sú vonkajšie rolety. Perfektne izolujú hluk, chránia pred pracom z ulice a zároveň si plnia svoju najdôležitejšiu funkciu – chránia interiér pred prehrievaním. Zároveň chránia váš domov pred vlámaním. Ak chcete nové vonkajšie rolety, vyberajte si tie, ktoré sú vyrobené prevažne z hliníkových komponentov. Zvládnu akékoľvek poveternostné podmienky a výkyvy počasia. Zaujať vás môžu aj vzhľadovo veľmi zaujímavé zaomietacie vonkajšie rolety.

Kvalitné a trváce

Ak chcete novú kvalitnú tieniacu techniku, ktorá zabráni preniku slnečných lúčov do interiéru cez najväčšie letné horúčavy, vyberajte si moderné žalúzie alebo vonkajšie rolety. Nech už si vyberiete ktorékoľvek z nich, nemusíte sa báť, aj jedno aj druhé vám vydrží niekoľko rokov bez poškodenia. Tieniaca technika je dôležitá aj preto, aby chránila nábytok. Chcete, aby vaša moderná obývacia stena vybledla len preto, lebo by na ňu svietilo slnko?

Vyberte si kvalitnú tieniacu techniku a chráňte svoj domov pred agresívnym slnkom. Ťažko povedať, aké horúce bude nasledujúce leto. Toto však bolo extrémne horúce.

Odporúčané weby