Keď sa nám pohorší, vždy dúfame, že to všetko časom prejde. Častokrát podceňujeme svoj zdravotný stav a naše telo nám dá patrične najavo, čo si o tomto myslí. Niekedy stačí pár dní a náš zdravotný stav sa tak zhorší, že už bude prakticky nemožné vrátiť všetko do pôvodného stavu. V niektorých situáciach si dokážeme pomôcť sami, ale niekedy si bez pomoci skúseného lekára nedokážeme pomôcť.

Nízky/ vysoký tlak

Ak pociťujete silné bolesti pri srdci, pichanie, dýchavičnosť a mávate často závraty, s najväčšou pravdepodobnosťou máte problémy s tlakom. Problémy s tlakom netreba podceňovať, nakoľko práve vysoký tlak je hlavnou príčinou mozgových príhod, ale aj infarktov. Čo najskôr si vyhľadajte dobrú internú ambulanciu vo vašom meste, resp. v okresnom meste a zajednajte si termín. Lekár vám spraví EKG, zmeria tlak a poradí vám, ako postupovať ďalej.

Zapálené mandle

Ak bývavate viackrát za rok chorí a vždy máte plný nos, nemôže to byť náhoda. Ak máte permanentne zahlienené dýchacie cesty, odporúčame vám navštíviť najlepšiu ORL v Bratislave. Práve v Bratislave nájdete tých najlepších odborníkov, ktorí vám najpresnejšie stanovia diagnózy a bez problémov s vami skonzultujú akýkoľvek problém. Určite nepodceňujte svoj zdravotný stav, pretože ak sa vám zapália nosné alebo krčné mandle, môže sa stať, že vám ich vyoperujú.

Keď vám vyoberujú krčné mandle, budete častejšie chorí. Mandle zachytávajú baktérie a vírusy, ktoré sa dostanú do nášho tela cez ústa a keď tam nebudú, nebude ich mať prakticky čo zachytávať. Žiť bez mandlí dokážeme. Musíme však počítať s častejšími virózami.

Kúpele ako ten najlepší liek na problémy s dýchaním a zahlienenými dýchacími cestami

Ak vám kolíše tlak, často bývate chorí a zapaľujú sa vám mandle, chodievajte pravidelne do prírody alebo si zajednávajte ubytovanie v najluxusnejšom kúpeľnom hoteli v ktorýchkoľvek slovenských kúpeľov. Termálne vody sú pre naše dýchacie ústrojenstvo ako liek!

Odporúčané weby