Už prešiel rok od toho, keď boli zakázané obľúbené mentolové cigarety. Pre množstvo ľudí, ktorí ich obľubovali, to nebola práve najlepšia úprava legislatívy.

07 pukacky

Máme pre vás riešenie

Ak vám chýba osviežujúca chuť mentolu, môžete si ju pripomenúť a vrátiť sa do nedávnej minulosti, keď boli pukačky vašim každodenným osviežením. Pýtate sa ako je to napriek zákazu možné? Nebojte sa, nejde o žiadne obchádzanie zákazov.

Mentolovú chuť môžete vašim zmyslom vrátiť vďaka pukacím guľôčkam. Výhodou je, že nejde o nič zdraviu škodlivé. Dokonca sú vyrábané len z prírodných materiálov a organických olejov a sú 100% vegan.

Mentolom to zďaleka nekončí

A čo je tá najlepšia správa? Aj keď mentolové pukacie guľôčky všetci milujú, nie je to jediná chuť, ktorú si môžete takto užiť. Príchutí máte na výber veľké množstvo, medzi najobľúbenejšie patria výrazná čučoriedka alebo osviežujúci melón.

Týmito príchuťami však ponuka zďaleka nekončí. Môžete skúsiť aj colu, jahodu, hrozno, exotické liči, jablko samostatne a aj v zaujímavej kombinácii s mentolom, zelený čaj, čučoriedku, citrón, mätu taktiež samostatne alebo v kombinácii s broskyňou, višňu, melón a príchuť tropického ovocia exotic tropical, ktorá vás po vyskúšaní prenesie mysľou na pláž.

V prípade, že chcete skúsiť niečo nezvyčajnejšie, je pre vás určená trojica príchutí v podobe zmyselnej čokolády, osviežujúcej ľadovej kávy a klasickej príchute, vanilky. Ak sa vám z tohto bohatého výberu zatočila hlava a neviete si vybrať, je pre vás určený mix príchutí, kde ich môžete ochutnať všetky a ľahko tak nájsť svoju obľúbenú.

A ešte jedna dobrá správa na záver. Ak sa vám zapáči niektorá zo základných príchutí, ktorými sú mentol, čučoriedka, melón a jahoda, objednávať si ich môžete vo výhodných baleniach, pri ktorých ušetríte až 20%.

Zdroj obrázka:

Autor: kangwan nirach / Shutterstock.com

Odporúčané weby