Nízke teploty, sneženie, hmly a mrznúci dážď. Zima je chladné ročné obdobie, ktoré nás núti vrstviť a obliekať si mohutné a hrubé oblečenie. Práve počas zimy málokedy máme možnosť ukázať svoje krivky, čo ženy s plnšími tvarmi určite ocenia.

Pripravte váš dámsky šatník na zimu. Čo všetko počas zimy určite vynosíte?

Dámske mikiny

Ak preferujete maximálne pohodlne a ste skôr džínsový typ, odporúčame vám vyťahovať z políc dámske mikiny. Môžete aj klasické športové mikiny, avšak odporúčame skôr štýlové dámske mikiny, ktoré sa dajú kombinovať aj elegantnejšie ako športové mikiny.

Štýlové dámske mikiny v dobrých strihoch sa dajú nosiť pod hrubé zimné bundy a môžete ich kombinovať s lesklými čiernymi nohavicami, zateplenými legínami, či dámskymi džínsami.

Vôbec sa nemusíte báť ani výraznejších farieb. Príjemne oživia váš outfit v pochmúrnom počasí a rozveselia vás.

Nebojte sa ani vzorov, nápisov. Najmä mladým ženám pristanú vzorované mikiny a mikiny s nápismi. Ak takéto mikiny nemáte v šatníku, neváhajte si takéto nové dámske mikiny objednať.

Trendy dámske zimné bundy

Aká by to bola zima bez dámskej zimnej bundy? Trendy dámske zimné bundy s kožušinou a dostatočnej dĺžky majú príjemne hriať. Materiál zvršku, ale aj podšívka musia byť kvalitné a pri výbere si treba všímať aj kvalitu šitia.

Najpraktickejšie sú práve farebne neutrálne dámske zimné bundy, ale odporúčame do vášho zimného šatníka dokúpiť aj farebné dámske zimné bundy.

Okrem dámskych mikín a trendy dámskych búnd odporúčame vyťahovať vlnené dámske šály, maxi teplé šály, ale aj čiapky, rolákové šaty z jemnej pleteniny, oversize farebné svetre a samozrejme aj praktické tmavé podšité legíny, ktoré vás zahrejú aj bez potreby nosiť pančuchy.

Nepohrdnite ani bavlnenými body zo 100% organickej bavlny.

Odporúčané weby