Aj keď kancelárske priestory mnohí podnikatelia kupujú, alebo si prenajímajú kompletne prerobené, niektorí uprednostňujú kompletnú rekonštrukciu od podlahy a prispôsobenie svojim požiadavkám.

Ak plánujete kompletne prerábať kancelárske priestory, zariaďte si ich moderne a zároveň prakticky.

Moderné liate podlahy

Kvalitná podlaha je základ, či už v domácnosti, alebo v kancelárskych priestoroch. Odporúčame vám preto spraviť si predovšetkým kvalitné podlahy, ktoré sa hodia do kancelárskych priestorov a poskytujú komfort všetkým zamestnancom kancelárie.

Veľmi obľúbené sú moderné liate podlahy. Rýchlosť realizácie a efektivita nákladov na vykurovanie nahráva do karát práve týmto podlahám, ktoré sú vyrobené z najlepšieho anhydritu. Moderné liate podlahy sú vlastne kvalitným podkladom pre finálnu vrstvu podlahy. Jedná sa o kvalitné podložie, ktoré poskytne základ na položenie finálnej nášľapnej vrstvy. Anhydritové potery majú vysokú pevnosť a v prípade, že uvažujete nad podlahovým vykurovaním v kancelárskych priestoroch, sú na to vhodné.

Ergonomické kancelárske stoly a stoličky

Pri zariaďovaní kancelárskych priestorov treba myslieť nielen na moderný vzhľad, ale aj na praktickú stránku. Práve z tohto dôvodu sa neoplatí pri kompletnom zariaďovaní šetriť na ergonomickom kancelárskom nábytku. Máme na mysli ergonomické kancelárske stoly a ergonomické kancelárske stoličky. Stoly by mali byť výškovo nastaviteľné, aby si zamestnanci mohli prispôsobiť výšku podľa svojej potreby.

Ergonomické kancelárske stoličky majú tvarovanú sedaciu časť a chrbtovú opierku, čím vlastne chránia zdravie zamestnancov, ktorí tieto stoličky využívajú.

Skrinky a police na šanóny

Moderný vzhľad kanceláriám prinesie nielen štýlový ergonomický kancelársky nábytok (stoly, stoličky), ale aj praktické skrinky, či police na šanóny. Úložný priestor na dokumenty v kancelárii nesmie chýbať, preto ho farebne laďte k stolíkom a stoličkám.

Odporúčané weby