Príprava jedál, varenie, pečenie a konzumácia jedál sú najčastejšie činnosti, ktoré v kuchyni robievame. Každý z nás túži zmestiť aj do malej kuchyne všetko potrebné na prípravu jedál. Ako si teda zariadiť modernú kuchyňu ako vystrihnutú z časopisov o bývaní?

Kamenná dlažba v béžovom/hnedom odtieni

Pri príprave jedál nám občas čo-to padne na zem a následné čistenie by sme si komplikovali, ak by sme v kuchyni mali plávajúcu, drevenú, laminátovú, či vinylovú podlahu. Práve kuchyňa, kde sa pripravujú jedlá, by mala mať kvalitnú kamennú dlažbu, ktorá bude jednoduchá na údržbu.

Odporúčame vám uprednostňovať protišmykové kvalitné kamenné dlažby v béžovom, či v hnedom odtieni. V kombinácii s modernými kuchynskými linkami v sivej, bielej, či čiernej farbe pekne vynikne. Skvele bude kontrastovať aj s modernými úchytkami na nábytok.

Moderné lesklé kuchynské linky

Čo sa týka kuchynskej linky, odporúčame si dávať vyrobiť na mieru moderné lesklé kuchynské linky. Moderné lesklé kuchynské linky s peknými úchytkami sú nadčasové, trendy a v kombinácii s kamennými dlažbami pekne vyniknú v panelákovej kuchyni, či v kuchyni v rodinnom dome.

Veľmi luxusné a kvalitné sú žulové kuchynské dosky. Pri výbere pracovnej dosky na modernú lesklú kuchynskú linku uprednostňujte práve túto dosku.

Do kuchynských liniek odporúčame zabudovať aj elektrické zásuvky. Oceniť oceníte výklopné, či výsuvné zásuvky. V prípade potreby môžete kedykoľvek vysunúť zásuvky z pracovnej dosky a nemusíte tak riešiť, kde zapojíte trebárs tyčový mixér, či iné kuchynské pomôcky, ktoré sú poháňané elektrinou.

Štýlová jedálenská zostava

Ak máte kuchyňu spojenú s jedálenskou časťou, odporúčame vám vyberať si štýlovú jedálenskú zostavu. Čo sa týka jedálenského stola, odporúčame masívny jedálenský stôl s kovovými nožičkami a k ním farebne zladiť dizajnové jedálenské stoličky.

Na jedálenský stôl stačí položiť dizajnovo zaujímavú vázu a moderné prestieranie.

Odporúčané weby