Každý z nás sa chce vo svojom aute cítiť maximálne pohodlne. Niekto si vystačí aj so základnou výbavou, niekto si potrpí na dobrú výbavu.

Viete aké autodoplnky vám zlepšia komfort v aute?

Nášľapy

SUV automobily sú v posledných rokoch veľmi obľúbené a predávané. Dizajnéri sa snažia vyhrať pri navrhovaní nových modelov. Na slovenských cestách ale jazdia aj staršie SUV, ktoré sa tým novým síce nemôžu vyrovnať, sú však veľmi praktické najmä pre tých, ktorí majú problém s nasadaním do auta a s chrbticou.

Ak máte staršie SUV v garáži a máte problém s chrbticou a nastupovaním do auta, kúpte si nové bočné nášľapy. Zjednodušia vám nastupovanie do auta a ocenia to najmä šoféri menšieho vzrastu, ktorý sa do takýchto áut museli doslova škriabať. Kvalitnejšie bočné nášľapy vám poskytnú stabilitu a zjednodušia vám nástup. Práve preto ich považujeme za autodoplnky, ktoré vám zlepšia komfort v aute. Aj keď sa nenachádzajú priamo v aute, ovplyvňujú to, ako sa v aute budeme cítiť.

Gumené rohože

Špinavé podlahy v interiéri sú nočnou morou všetkých majiteľov automobilov a práve preto medzi obľúbené autodoplnky, ktoré zlepšia komfort v aute, radíme aj gumené rohože. Ak nemáte, neváhajte a kúpte si nové gumené rohože, ktoré pasujú presne do vášho modelu automobilu. Gumené rohože so zvýšenými okrajmi chránia čalúnenie interiérovej podlahy v aute a zjednodušujú vám celkovú údržbu auta. Ak nechcete mať nohy v špine, gumené rohože stačí vybrať, vykartáčovať a vystriekať vysokotlakovými čističom a keď sa vám uschnú, stačí ich vrátiť na pôvodné miesto.

Gumené rohože a nášľapy sú autodoplnkami, ktoré ako majiteľ automobilu rozhodne využijete. Najmä gumené rohože sú praktickou, neodmysliteľnou súčasťou všetkých áut, nezávisle od značky a veku.

Odporúčané weby