Nájsť originálne darčeky pre partnera nie je náročné. Čo ak ale máte pocit, že váš partner má úplne všetko a neviete, čo mu kúpiť na sviatok? Máme pre vás pár originálnych tipov na darčeky pre elegantných mužov, čiže mužov, ktorí milujú eleganciu a potrpia si na kvalitné oblečenie, či doplnky.

Pánske kožené tašky

Ak má váš partner v práci stanovený pracovný dresscode, určite si nebude môcť nosiť dokumenty v športovej taške. Ak kúpite partnerovi nové pánske kožené tašky v neutrálnych farbách, nič tým nepokazíte. Dbajte však na to, aby boli nové kožené tašky v A4 formáte. Je potrebné, aby dokumenty, ktoré do práce nosí, mohol mať v taške bez toho, aby sa pokrčili. Elegantné kožené tašky sú opäť v móde, preto neváhajte a investujte do darčeka, ktorý váš partner vynosí, a to aj o niekoľko rokov.

Pánske peňaženky

Mladí muži nosievajú najčastejšie látkové peňaženky na suchý zips. Dospelí muži ale preferujú malé, ale zato kvalitné peňaženky z ekokože, či pravej kože. Vysokú kvalitu vám ale dokážu poskytnúť len pravé kožené pánske peňaženky. Nesmie chýbať dostatok priestoru na drobné, dostatok priestoru na doklady a zapínanie priestoru na mince musí byť kvalitné, nesmie sa zadrhávať. Veľmi obľúbené sú sivé, hnedé, či čierne kožené pánske peňaženky. Farebne neutrálne peňaženky sú ľahko kombinovateľné k elegantným outfitom, ktoré navyše nemôžu byť vo výrazných farbách. Decentné, minimalistické – také peňaženky by ste mali kupovať svojim partnerom. Kožené pánske peňaženky sú investíciou na dlhé roky, preto výber nepodceňujte.

Okrem pánskych kožených tašiek a pánskych peňaženiek zainvestujte do nových slim fit bielych pánskych košieľ s tmavším golierom, elegantných kravát a motýlikov a napríklad aj do pekných kožených pánskych opaskov. Váš partner môže oceniť aj kožený zápisník, či kvalitnú sadu pier.

Odporúčané weby