Kvalitné stroje na výrobu, moderná technika do skladových priestorov, ale aj kvalitné osvetlenie skladových priestorov a výrobných hál je len časť potrebných vecí, ktoré musí každý podnikateľský subjekt zabezpečiť.

Ktoré prostriedky majú zvýšiť bezpečnosť v sklade a vo výrobnej hale?

Protišmykové pásky na schody

Ak sa zamestnanci firmy pohybujú po schodoch, alebo prístup do výrobných hál a skladových priestoroch je cez schody, už pri schodoch by ste mali myslieť na ochranu zdravia zamestnancov. Originálne protišmykové pásky na schody sú vhodné do rôznych podmienok a vyrábajú sa v rôznych prevedeniach, podľa veľkosti zrna. Kúpiť si môžete pásky štandardné zrno, pásky hrubé zrno a pásky extra hrubé zrno. Prvé menované by sa mali používať na vonkajšie a vnútorné schody.

Špeciálnou ponukou sú pásky svietiace v tme. Majú pomôcť pri orientácii a zároveň chrániť pred pádom.

Podlahové značenie

Značenie farbami je príliš komplikované a na určitý čas núti zastaviť prácu v priestoroch, aby sa nové značenie neznehodnotilo. V súčasnosti ale nie je problém dostať sa k podlahovému značeniu, ktoré sa neaplikuje farbami, ale sa lepí. Jedná sa o pásky, ktoré si nevyžadujú žiadne obmedzenia prevádzok a priestorov a v priebehu chvíle je možné pohybovať sa v daných priestoroch, ktoré boli označené dobrým podlahovým značením.

Pracovná plocha môže byť používaná aj počas aplikácie. Podlahové značenie páskami oceníte, ak vám vadia pachy farieb. Celý priestor bude bez zápachu. Celý proces aplikácie podlahového značenia páskami zahŕňa len odlepenie ochrannej vrstvy na spodnej strane pásky, očistenie povrchu a lepení. Nič zložitého, čo poviete?

Výrobné haly a skladové priestory si vyžadujú pomôcky, ktoré zabezpečia bezpečnosť všetkých, ktorí sa v daných priestoroch pohybujú.

Odporúčané weby