Klasické veľké hotelové rezorty aj napriek exkluzívnemu vzhľadu a kvalitným službám viaceré rodiny neuprednostňujú pred komornejšími ubytovacími zariadeniami. Ak v najbližších mesiacoch plánujete ísť s celou rodinou oddýchnuť si do prírody, do hôr, uprednostnite menšie ubytovacie zariadenia, kde budete mať svoje súkromie.

Jedným z rezortov, kde si budete môcť prenajať väčší priestor ako len jednu izbu, sú Drevenice Oščadnica.

Čo ponúkajú?

Resort Drevenice Oščadnica ponúka tri samostatné moderne vybavené drevenice, kde si vychutnáte chvíle oddychu v spoločnosti najbližších a zároveň budete v priamom kontakte s prírodou. Chaty sa nachádzajú na samote. Sú však 50 m vzdialené od prístupovej cesty.

Ak sem zavítate cez lyžiarsku sezónu, nemusíte sa báť, že by ste museli ďaleko cestovať za lyžovačkou. Len 3 km od týchto dreveníc nájdete lyžiarske stredisko Veľká Rača – Lalíky.

V každej z troch chát nájdete tri dvojlôžkové izby a v prípade potreby je možné dať aj prístelky (formou výsuvného lôžka). Toto moderné ubytovanie v Oščadnici ponúka okrem lôžok aj moderne vybavené kúpeľne so sprchovacími kútmi, spoločenskú miestnosť s krbom a modernú plne vybavenú kuchynskú linku.

Kysucká príroda, dobrodružstvá a súkromie

Ak chcete ubytovanie, kde sa nebudete cítiť stiesnene a zároveň túžite po rodinnej atmosfére aj mimo domova, vyberte si chatu v Oščadnici a zažijete množstvo dobrodružstiev v krásnej kysuckej prírode. Ak žijete v meste, oddych v podobe hôr, čistého horského vzduchu a vôni dreva vám prospeje, a to v každom ročnom období.

Súčasťou chát je aj vonkajšie posedenie, čiže sa nemusíte báť, že by ste museli neustále sedieť vo vnútri. V druhej chate nájdete dokonca aj kaďu. Tá je však za príplatok. Určite sa ju ale oplatí vyskúšať, ak si vyberiete chatu, ktorá ju má.

Deti tu zažijú pekné dobrodružstvá. Súčasťou chát sú aj detské preliezky.

Odporúčané weby