Zariaďujete svoj byt a neviete sa rozhodnúť, akú farbu a typ nábytku zvoliť? Určite nejde o jednoduchú voľbu, nakoľko nábytok nikto z nás nekupuje na mesiac ani na rok. Je to investícia na dlhšie obdobie, preto je potrebné zvážiť, čo všetko budete potrebovať a samozrejme aj to, ako bude nábytok vyzerať. Ide predsa o váš byt, v ktorom by ste sa v prvom rade mali cítiť dobre vy sami. Trošku vám však poradíme. Biele obývacie steny sú niečo, čím určite nič nepokazíte. Navyše pôsobia veľmi sviežo a trendy. Prečítajte si, ako ich skombinovať tak, aby ste si ich zamilovali vy i každá vaša návšteva! 

biele obyvacie steny sconto

Biele obývacie steny sa dajú rôzne variovať

Pokiaľ sa chystáte zariaďovať obývaciu izbu a už ste stihli prejsť nejaké obchody s nábytkom, pravdepodobne ste sa stretli s tým, že biele obývacie steny sú v ponuke každého jedného obchodu. Na to je jednoduché vysvetlenie. Ide totiž o moderný kúsok, ktorý však z módy len tak nevyjde. Biele obývacie steny je možné zostaviť z rôznych kusov nábytku, a tak si ju v konečnom dôsledku môžete prispôsobiť podľa vlastného želania. Niekto si praje veľkú knižnicu a nízku poličku na televízor. Iný zase preferuje vysoké vitríny na poháre, keramiku a krištáľ. Svoj bielu obývaciu stenu môžete zostaviť akokoľvek. Keďže ide o neutrálnu farbu, je možné ju oživiť rôznymi spôsobmi. Akými? To sa dozviete v nasledujúcej kapitole. 

Biele obývacie steny vôbec nemusia byť fádne

Ak si myslíte, že biele obývacie steny sú nudné, ste na omyle. Ide o neutrálny kus nábytku, avšak to neznamená, že nie je možné ho oživiť. Predstavte si krásnu farebnú tapetu na pozadí bielej obývacej steny. Už až tak nudne takáto obývacia stena nevyzerá, čo poviete? Biele obývacie steny takisto krásne vyznejú v spojení s bledým prírodným drevom. Takáto kombinácia vytvára takzvaný provensálsky štýl, ktorý je veľmi jemný, útulný a navyše moderný. Obývacie steny v bielej farbe sa hodia do každej domácnosti, a tak pokiaľ neviete, aký smerom sa uberať v súvislosti so zariaďovaním bytu, popremýšľajte aj nad takouto možnosťou. Pravdepodobne budete nadmieru spokojný.

Biele obývacie steny sú veľkým hitom v oblasti nábytku. Vyberte si aj vy tú svoju na webovej stránke https://www.sconto.sk/.

Odporúčané weby