Vianočné sviatky sa nezadržateľne blížia a pomaly, ale isto už dokupujeme posledné darčeky pre svojich príbuzných. Ak vám ešte ale chýbajú darčeky, konkrétne pre vášho partnera, máme pre vás pár dobrých tipov na darčeky pre mužov.

Kožené pánske peňaženky

Jedným z prvých a zároveň užitočných vianočných darčekov sú kožené pánske peňaženky. Praktické pánske peňaženky s dostatočným priestorom na doklady a s veľkým priečinkom na mince sú dobrým darčekom. Ak váš partner nemá koženú peňaženku, resp. má koženú peňaženku, ktorá sa mu trhá, je pomerne dosť znehodnotená, je potrebné kúpiť novú.

Kožené pánske peňaženky odporúčame skôr v tmavších farbách. Škrabancov sa báť nemusíte, tie koži len pristanú. Navyše kožené peňaženky sú kvalitne šité, čo oceníme, nakoľko s peňaženkami prichádzame do kontaktu viackrát za deň.

Opasky

Nosieva váš partner opasky? Kúpte mu pod vianočný stromček kvalitné pánske opasky. Opäť vám odporúčame zamerať sa na opasky z pravej kože. Koža ani pri pravidelnom používaní nepraská, nevytvára trhliny po obvode opaska a tým sa neznehodnocuje.

Čierny kožený pánsky opasok sa vždy zíde. Pri výbere opasku si ale dávajte pozor na dĺžku a zapínanie pánskeho opasku.

Kozmetika

Čo sa týka kozmetiky, odporúčame predovšetkým kvalitnú prírodnú kozmetiku na holenie. Nesmú chýbať jemné krémy po holení a pre tých, čo si pestujú bradu, by sa hodila skôr kozmetika na úpravu brady (olejček na zjemnenie fúzov, hrebeň na fúzy atď).

Potešiť potešíte aj kvalitnými sprchovými gélmi, šampónmi na vlasy, ale aj pleťovými krémami.

Ak vás okrem týchto darčekov nič iné nenapadá, skúste pozrieť nejaké vstupenky na zápasy obľúbených športových tímov. Partnera potešíte aj novým pyžamom, spodným prádlom, či novými ponožkami. Jedná sa o to, že sú to užitočné veci, ktoré reálne využije. Napríklad také značkové ponožky v luxusnom balení nebudú na škodu, čo myslíte?

Odporúčané weby