Niekto ju má rád, niekto ju vyslovene neznáša. Aj zima je len ročným obdobím, ktorému sa nevyhneme. Ak už pomaly, ale isto šatník a botník prispôsobujete silným mrazom a snehovým prehánkam, poradíme vám, ktorým kúskom oblečenia máte dať šancu.

Pletené rolákové šaty

Ak milujete eleganciu, no obávate sa, že zimné mrazivé dni vám neumožnia obliekať sa elegantne, vytiahnite zo skrine, ak tam máte, pletené rolákové šaty. Môžete ich kombinovať s hrubými pančuchami a obúvať si vysoké čižmy nad kolená.

Na pletené šaty si stačí obliecť vlnený kabát, hrubý šál, ktorý odporúčame zladiť s čiapkou a máte dokonalý elegantný outfit nielen do práce, ale aj na vianočný večierok.

Čo sa týka farebných prevedení, odporúčame staviť na jesenné farby – bordovú, horčicovú, sivú, hnedú, béžovú, ale aj zelenú, či fialovú.

Pletené šaty odporúčame mať aj z kvalitnej hrubej svetroviny. Vtedy si však pod šaty musíte dávať top. Odporúčame vám ale aj šaty z jemnej pleteniny, ktorú si budete môcť dávať aj na holé telo.

Pletené rolákové šaty patria medzi štýlové dámske oblečenie, ktoré sa dá nosiť aj na jeseň a aj na jar.

Oversize svetre

Dokonale zakryjú nedostatky a príjemne hrejú aj v tých najmrazivejších dňoch. Pokojne môžete vyberať aj pastelové farby. Pri oversize svetroch nezáleží na farbe. Záleží na mäkkosti materiálu, v tomto prípade vlny.

Pod ne si ale musíte dávať obtiahnuté bavlnené topy, aby vám príjemne obopínali telo vzhľadom na to, že svetre si oversize a chrbát si treba chrániť.

K oversize svetrom odporúčame obliekať obtiahnuté nohavice alebo džínsy. Oversize svetre vynosíte aj na jar, či jeseň. Namiesto čižiem si k nim ale budete obúvať módne dámske tenisky.

K pleteným rolákovým šatám a oversize svetrom môžete zaradiť medzi obľúbené kúsky aj oteplené bavlnené legíny, teplé pletené kardigány a samozrejme aj tenučké bavlnené roláky a huňaté vesty.

Odporúčané weby