August bol síce chladným mesiacom a počasie nám tak trochu pripomínalo jeseň, jeseň k nám ešte len príde. Oficiálne začína koncom septembra, no väčšinou to pravé jesenné počasie prichádza už v prvých septembrových dňoch.

Ak už máte letnú dovolenku za sebou, no potrebovali by ste wellness v spoločnosti svojich milovaných, zájdite do Tatier a práve tam si vychutnajte dokonalý oddych vo wellnesse priamo v srdci našich Tatier.

Výhodnejší wellness pobyt pre dvoch

Ak vám nerobí problém prispôsobiť si voľno svojim potrebám, nebudete mať problém prispôsobiť termín dovolenky termínom wellness pobytov pre dvoch. Ak chcete cenovo výhodnejší wellness pobyt pre dvoch, využite práve začiatok jesene, kedy ešte väčšina ľudí chodí na termálne kúpaliská a nevyhľadáva tak wellness hotely s modernými wellnessmi. Vtedy si vychutnáte tú pravú atmosféru vo wellnesse. Žiadne tlačenice, len relax vo dvojici.

Ak chcete takýto pobyt zažiť v Tatrách, odporúčame vám zájsť si do Podbanského. Nachádza sa v západnej časti Vysokých Tatier ďaleko od všetkých davov turistov. Vychutnáte si tu pokoj, relax a moderný wellness.

Okrem príjemnej vírivky, parádnych sáun sa môžete kochať peknými výhľadmi na Kriváň. Majestátny a najznámejší vrchol Tatier vám bude robiť kulisu počas celého pobytu.

Prechádzky

Ak nechcete celý čas stráviť v hoteli a vo wellnesse, odporúčame vám ísť na prechádzky. Kôprová dolina a Tichá dolina sú krásne tatranské doliny, v ktorých nestretnete davy turistov ako napríklad vo Veľkej Studenej doline. Môžete sa sem prejsť peši a spraviť si turistiku do týchto nedotknutých častí Tatier, alebo môžete skúsiť aj cyklistiku, ktorá je v tomto kraji naozaj čarovná. Ak máte radi históriu, zájdite si do neďalekej Pribyliny, kde nájdete Múzeum Liptovskej dediny.

Odporúčané weby