Dokonalý doplnok, ktorý podčiarkne ženskú krásu a zvýrazní outfit. Túžime ich mať doma tucet, no niekedy nám stačí pár kvalitných, ktoré sú ľahko kombinovateľné s viacerým oblečením.

Ak vám kombinovanie štýlových šperkov s oblečením robí problémy, pár zaujímavých tipov, ako kombinovať šperky a oblečenie pre vás máme.

Elegantné šaty a oceľové prívesky

Ak ste milovníčkou elegantných šiat, určite oceňujete možnosť kombinácií rôznych šperkov. Ak máte elegantné viacfarebné šaty so zaujímavými detailami, stačí, ak k týmto šatám zvolíte jemné náušnice. Viac šperkov potrebovať nebudete. Ak ale nosievate skôr minimalistické jednofarebné šaty, skôr si k týmto šatám dávajte oceľové prívesky z chirurgickej ocele. Sú zdravotné nezávadné a sú trendy. K jednoduchým minimalistickým šatám potrebujete výrazné šperky, ideálne výrazný náhrdelník a práve preto vám odporúčame oceľové prívesky. Sú dominantným doplnkom, ktorý neprehliadnete.

Ležérny outfit? Strieborné šperky!

Ak preferujete skôr nosenie ležérnych outfitov (top+ džínsy), odporúčame jednoduché strieborné šperky, poprípade šperky z bieleho zlata. Nosia ich mladé ženy, ženy v stredných rokoch, ale preferujú ich aj staršie dámy. Čo sa týka náušníc, uprednostňujte jemné minimalistické, podobné krásnym detským náušniciam. K ležérnemu outfitu voľte pekné minimalistické šperky.

Dámske sako a elegantné nohavice? Luxusné visiace náušnice

Ak preferujete práve obliekanie takéhoto oblečenia, čo sa týka náhrdelníkov, nepreháňajte to. Stačia vám výrazné visiace náušnice, ideálne farebne rovnaké ako váš elegantný outfit. Keď budete mať vypnuté vlasy, o to viac zvýrazníte tieto parádne náušnice.

Môžete staviť na klasické náušnice z klenotníctva, ale môžete si vybrať aj bižutériu.

Odporúčané weby