Každá gazdinka túži mať v kuchyni všetko na svojom mieste, no niekedy, aj keď sa veľmi snaží, umiestni danú vec na iné miesto a potom sa jej často stáva, že ju nemôže nájsť.

Už pri navrhovaní kuchynskej linky je potrebné myslieť na efektívny spôsob skladovania nielen kuchynského vybavenia, ale aj potravín. Aký systém si vytvoriť pri skladovaní kuchynského vybavenia a potravín?

Kuchynský drôtený program

Zahrnutím kuchynského drôteného programu do kuchynskej linky predídete viacerým komplikáciám s úložným priestorom. Každá gazdinka chce mať viac kuchynského náradia, len si je dobre vedomá, že kuchynskú linku nedokáže nafúknuť.

Použitím kvalitného kuchynského programu získate viac úložného priestoru než by ste si dokázali predstaviť. Navyše ak v týchto priestoroch plánujete skladovať potraviny s krátkou trvanlivosťou, máte istotu, že vám nezaplesnejú. Kuchynské horné a dolné skrinky spolu s potravinovými skriňami určite využijete.

Údržba je nenáročná. Ku kuchynskému drôtenému programu sa dostanete vysunutím dvierok za úchytky na nábytku, v tomto prípade za úchytky na kuchynskej linke.

Výsuvné odpadkové koše

V súčasnosti sa kladie dôraz na triedenie odpadu. Separovanie je dôležité predovšetkým pre našu prírodu. Ak teda máte záujem o kvalitné triedenie odpadu, potom vám odporúčame zapracovať do návrhu kuchyne aj výsuvné koše. Jedná sa o kvalitné výsuvné odpadkové koše, ktoré vám umožnia triediť odpad a zároveň vám umožnia lepší prístup ku košu. Kôš bude pekne zabudovaný v kuchynskej linke a nebude vám tak zavadzať a smrdieť po celej kuchyni.

Pokrievky do hlbokých šuflíkov

Pri návrhu kuchynskej linky apelujte na umiestnenie hlbších šuflíkov do spodnej časti kuchynskej linky. Tam budete môcť dávať všetky pokrievky hrncov a v policiach, kde chcete dávať hrnce a panvice, sa vám toho viac zmestí. Hrnce môžete pokojne dávať do seba.

Odporúčané weby