Mať auto je veľká zodpovednosť. Okrem pravidelných prehliadok v autoservise je potrebné starať sa o auto každý deň. Ak chcete, aby vám automobil slúžil dlho, musíte myslieť na kvalitné zabezpečenie auta a na nezávislé kúrenie.

Nezávislé kúrenie

V zimných mesiacoch nám komplikuje mráz aj cestu do práce. Kým sa nám podarí odhrnúť veľkú vrstvu napadaného snehu a ľad, musíme stáť na parkovisku pár minút, kým nám ľad a sneh zmizne hlavne z čelného skla.

Ak si zabezpečíte spoľahlivé nezávislé kúrenie, ktoré sa dá ovládať na diaľku, skôr, ako prídete k autu a otvoríte ho, interiér bude vyhriaty a vy tak nemusíte riešiť dlhé nahrievanie interiéru a predného skla.

Takéto kúrenie ponúka značka Pandora. Nezávislé kúrenie od Pandory sa od iných značiek líši tým, že nie je také drahé. Umožní vám naštartovať si auto na diaľku a sledovať si teplotu interiéru auta.

Zabezpečenie auta

Okrem nezávislého kúrenia a kontroly interiérovej teploty auta by ste mali investovať do lepšieho zabezpečenia auta. Autá bývajú bežne zabezpečené kvalitným autoalarmom, ale vzhľadom na to, že v autách pribúda viac elektroniky, zlodeji sú prešpekulovaní a vedia, ako oklamať autoalarm a vniknúť do auta. Firmy, ktoré predávajú autoalarmy, sa snažia vyvinúť technológiu, ktorá zlodejom skomplikuje kradnutie auta a tým ich pomáha odhaliť. Čím dlhšie bude zlodejom trvať vlámať sa do auta, tým skôr si to niekto všimne.

Ak si ale vyberiete zabezpečenie auta od Pandory, očakávajte komplexný balík zabezpečenia auta, ktorý ponúka zaujímavé SMART funkcie. Autoalarmy od Pandory zabezpečujú kompletné zabezpečenie auta, ale aj diaľkový štart, nezávislé kúrenie, odomykanie na diaľku, ale dokonca aj informácie o stave vozidla.

Ak chcete, aby bolo vaše auto v bezpečí, obráťte sa na Pandoru, ktorá vám problémy s absenciou nezávislého kúrenia a s nekvalitným zabezpečením auta raz a navždy vyrieši.

Odporúčané weby