Každý z nás potrebuje po určitej dobe oddych niekde ďaleko od domova. Mladí ľudia chodievajú oddychovať do zahraničia, ľudia v stredných rokoch a starší ľudia oddychujú skôr v slovenských kúpeľných mestách alebo v hoteloch nachádzajúcich sa blízko prírody.

Ak aj vy hľadáte dokonalé miesto na oddych, skúste si prenajať liptovskú chatu v Liptovskom Trnovci, ktorý sa nachádza kúsok od nášho najznámejšieho vodného diela – Liptovskej Mary.

Plne vybavené chaty

Chaty na Liptove sú moderne vybavené, takže sa žiadneho starého zariadenia, ktoré smrdí, báť nemusíte. Krásne chaty na Liptove sú zariadené v rustikálnom štýle. Už pri vstupe do samotných chát vás uchváti nádherný mohutný krb, v ktorom si podľa potreby môžete zakúriť trebárs aj počas leta. Liptovské chaty dýchajú drevom, čím vytvárajú príjemne prostredie najmä alergikom a astmatikom, ktorí neznášajú klimatizované hotelové priestory.

Chaty sú plne vybavené. Nájdete tu moderné kuchynské vybavenia, mohutný jedálenský stôl z kvalitného masívneho dreva, pevné mlynárske schody na poschodie, krásny krb, pekne zariadené spálne s možnosťou prísteliek a peknú terasu.

Krásne výhľady

Výhodou týchto chát je okrem ich moderného vybavenia a súkromia aj pekný výhľad. Krásne výhľady máte všade, ale z Liptovského Trnovca sú najkrajšie. Výhľad na hlavný hrebeň Nízkych Tatier a krásny výhľad na Západné Tatry, pod ktorými sa pýši Liptovská Mara, stoja za pozretie.

Súčasťou chát je aj krásna terasa, ktorá vám umožňuje vychutnávať si výhľad na tatranské štíty s čerstvou kávou v ruke. Dokonca si budete môcť aj vypožičať kávovar a záhradný gril.

Zajednajte si tradičnú liptovskú drevenicu pre seba a svoju rodinu a uvidíte, že takáto dovolenka je to, čo ste vždy chceli a po čom ste vždy túžili. Krásna liptovská príroda si vás získa!

Odporúčané weby