Aj keď nám šatníkové skrine praskajú vo švíkoch, často sa nám stáva, že si ráno nevieme vybrať oblečenie, ktoré by sme si v daný deň obliekli. Problém je hlavne v tom, že nakupujeme neuvážene a len preto, lebo je dané oblečenie v akcii.

Keby sme však už pri kupovaní mysleli na to, s čím nový kúsok skombinujeme, predišli by sme nákupom oblečenia, ktoré jednoducho nevyužijeme.

Dámskych nohavíc ale nikdy nebudete mať dosť. Viete ktoré by vám nemali chýbať v šatníku?

Legíny

V zimnom období oceníme podšité, v letnom zase z tenkých materiálov. Klasické čierne legíny by ste mali mať v šatníku určite. Ľahko sa kombinujú, zvýrazňujú vaše vypracované nohy a sú maximálne pohodlné. Nič vás neťahá, legíny budú ako vaša druhá koža.

Odporúčame vám kúpiť si tieto štýlové dámske nohavice, ktoré boli kedysi považované za spodné prádlo.

Tvídové nohavice

Tvíd je látka, z ktorej sa vyrábajú elegantné a športové kúsky s vlneným povrchom. Aj keď tvídové nohavice boli typické v 20. storočí, v súčasnosti zažívajú veľký návrat.

Tvídové nohavice s vysokým pásom musia byť v šatníku každej modernej ženy. Ak takéto nohavice nemáte, odporúčame vám kúpiť si ich. Tvídové nohavice oceníte aj v tehotenstve. Keď ich budete striedať s kvalitnými tehotenskými rifľami, nebudete potrebovať žiadne iné nohavice.

Ak váš zamestnávateľ vyžaduje určitý dress code, práve tvídové nohavice využijete.

Odporúčajú sa nosiť hlavne v chladnejšom období. Kombinujú sa s rovnakými sakami a štýlovými jemnými blúzkami.

Kulotky

Rozšírené a skrátené nohavice z jemného chladivého materiálu sú skvelým oblečením hlavne na horúce letné dni. Ak nemáte žiadne kulotky, odporúčame vám kúpiť si aspoň dvoje – jedny farebné, druhé v neutrálnej farbe.

Oceníte kulotky zo 100% bavlny, ale aj ľahkého modalu, ktorý sa vyrába z bukovej dreviny.

Čo sa týka vzorov, stavte na zvislé pásiky, ktoré vám opticky predĺžia postavu. Z farieb si vyberajte klasické sivé, púdrové, béžové, hnedé, ale aj tmavomodré.

Odporúčané weby