Každý z nás sa už nemohol dočkať prebúdzajúcej sa prírody a príjemných denných teplôt. Jar je konečne tu a my si môžeme povedať, že nastal čas schovať hrubé deky a stlmiť radiátory.

Ak vám ale príde interiér obývačky po zime fádny, skrášlite si ho práve teraz, kedy príroda krásne rozkvitá.

Nové obliečky na dekoračných vankúšoch

V zimných mesiacoch najviac preferujeme huňaté teplé obliečky na dekoračných vankúšoch. Na jar a v lete zase ľahké so vzormi kvetov.

Ak máte na dekoračných vankúšoch teplé huňaté obliečky, kúpte si svieže, ideálne saténové obliečky so vzormi kvetov. Krásne vám oživia obývaciu izbu a spálňu.

Odporúčame vám nové obliečky zladiť s modernými kobercami, ktoré máte v miestnosti. Príliš veľa farieb by nepôsobilo príliš atraktívne.

Váza s konárikmi

Zlatý dážď, alebo len klasické bahniatka krásne oživia jedálenskú časť, kuchyňu, ale krásne vyniknú aj v obývačke. Ak vám chýba zeleň, skúste si odtrhnúť konáriky zlatého dažďa alebo vŕbové prútiky a dajte si ich do vázy. Kvitnúce nechajte vo vode, ale ak sa rozhodnete pre konáre z krútenej vŕby, stačí ich dať do vázy bez vody.

Aby ale tieto konáriky bez kvetov vyzerali pekne, odporúčame vám kúpiť si drevené visiace dekorácie s jarnými motívmi – motívmi Veľkej Noci. Ozdobiť ich dokážete aj papierovými dekoráciámi, ktoré môžete spoločne s deťmi vytvoriť. Ak viete háčkovať, stačí vytvoriť pár šikovných háčkovaných dekorácií.

Prehoz na gauč

V obývačke krásne vynikne nový prehoz na gauč. Ochránite povrch sedacej súpravy od prachu a špiny a zároveň nudnú sedačku krásne oživíte.

Prehozy na gauče sú cenovo prístupné. Mali by ste vyberať predovšetkým veľkosťou vyhovujúci, farebne ladiaci so stenami a kobercom a z príjemného (jemného nekúsavého) materiálu.

Práve tieto dekorácie, ktoré sme si spomínali, krásne oživia vašu obývačku.

Odporúčané weby