Liptov patrí k najkrajším regiónom na Slovensku a môže sa pýšiť jednou z najväčších návštevností. Ak vás zaujíma tento región a chcete ho bližšie spoznať, nájdite si ubytovanie v samom srdci Liptova – v Liptovskom Mikuláši. Zo všetkých moderných hotelov vyniká práve hotel Klar.

Najlepšie hodnotené ubytovanie v Liptovskom Mikuláši

Hotel Klar patrí k najlepšie hodnoteným hotelom v Liptovskom Mikuláši. Ani sa nemôžeme čudovať, je na perfektom mieste, odkiaľ sa dostanete kamkoľvek. Ak sa chcete vyhnúť davom turistov v Západných a v Nízkych Tatrách, je dobré keď si nájdete ubytovanie práve v tomto meste.

V ponuke hotela Klar nájdete jednolôžkové izby, dvojlôžkové izby, ale aj apartmány. Celkovo ponúka tento hotel až 90 pohodlných lôžok. Ak ste zdravotne postihnutý, poprípade niekto z vašich blízkych, máte možnosť si rezervovať bezbariérový apartmán, a to všetko v tomto luxusnom hoteli.

Klar má všetko, čo si aj ten najnáročnejší zákazník bude priať. Má pohodlnú posteľ, štýlovo zariadené kúpeľne, luxusné chodby, šesť slnečných apartmánov a nádherné výhľady z každej izby.

Ak si budete chcieť pozrieť recenzie na tento hotel, nájdete ich priamo na stránke hotela, ktorá je prehľadná a samozrejme aj rýchla.

Miesto na firemné akcie

Ak podnikáte a hľadáte dobré miesto na firemné akcie, či kongresy, vyskúšajte práve tento hotel. Moderne vybavené priestory na firemné akcie vás určite zaujmú. Vôbec nezáleží, koľko vás je. V ponuke majú viacero takýchto priestorov a na základe počtu hostí vám odporučia konkrétny priestor na organizáciu firemnej akcie alebo kongresu.

Ak chcete zorganizovať príjemnú firemnú akciu v Liptovskom Mikuláši, aspoň raz skúste hotel Klar. Uvidíte, že iné miesto už nikdy nebudete hľadať.

Moderný hotel Klar je vám k dispozícii aj počas zimnej sezóny. Užite si poslednú lyžovačku na slovenských horách a zajednajte si ubytovanie v modernom hoteli Klar nachádzajúcom sa v Liptovskom Mikuláši.

Odporúčané weby