Mať pri sebe niekoho, na koho sa môžete kedykoľvek obrátiť s akýmkoľvek problémom a nikdy vás neodmietne, je v dnešnej dome vzácnosť. Napriek tomu, že rozvodovosť stúpa a počet slobodných mamičiek stále rastie, na Slovensku máme ešte stále dosť usporiadaných rodín. Ak vám ani na niekoľký pokus nevyšiel vzťah a nedúfate, že si ešte niekoho dokážete nájsť, hlavu hore. Nájsť partnera si dokážete len vtedy, keď budete myslieť pozitívne a budete si veriť.

Internetové zoznamky

Možno trošku zvláštne miesto na zoznámenie, ale viete, že stále viac ľudí sa registruje na internetové tematické zoznamky a partnera si hľadá práve na týchto miestach? Internetové zoznamky dennodenne navštevuje niekoľko tisíc mužov a žien, tak prečo nevyskúšať aj tento spôsob? Stačí vyplniť niektoré základné údaje, ale najprv si musíte vybrať tematickú zoznamku. Dokonca máte možnosť nájsť aj kresťanské zoznamky a zoznamky pre rozvedených.

Menej stresujúce rande

Tým, že komunikujete spolu len cez internet, je to pre vás menej stresujúce. Neriešite, či máte dokonalý make-up, muž zase či má oholenú bradu, alebo nie. Možno vám takýto spôsob zoznámenia nebude vyhovovať. Myslite však na to, že to má aj výhody.

Ak vás ale nezaujme takýto spôsob zoznamky, navštívte Bratislavu. V Bratislave sa zoznámite s rôznymi ľuďmi a napokon práve medzi nimi sa môže nachádzať vaša spriaznená duša.

Keď sa oťukáte, môžete skúsiť skutočné rande

Ak zistíte, že tá osoba, s ktorou si píšete, je celkom fajn, máte možnosť dohodnúť si aj skutočné rande v kaviarni pri voňavej káve. Vyhnete sa tak trapasu a s osobou, s ktorou si dohodnete rande, sa budete ako tak poznať. Budete vedieť, čo danú osobu zaujíma, čomu sa venuje a podobne.

Odporúčané weby