Podnikanie na Slovensku nie je pre vás veľkým lákadlom. Radi by ste podnikali za hranicami svojej rodnej krajiny? Myslíte si, že podnikanie s offshore spoločnosťou prináša mnoho výhod? Áno, prináša. Chcete vedieť aké? Vďaka zakladaniu offshore spoločnosti sa dostanete do daňového raja. Ujdete pred vysokými daňami na Slovensku. Tieto spoločnosti by sme mohli nazvať aj legálnymi entitami, ktoré vznikajú v offshore krajinách. Mnoho podnikateľov sa nechalo zlákať podnikaním práve v týchto krajinách len vďaka tomu, že mali výhodnejšie podmienky týkajúce sa zdanenia. Necháte sa zlákať aj vy?

Nechali by ste sa zlákať do offshore krajiny – na Cyprus? Ak by ste mali záujem podnikať v daňovom raji na Cypre, ostaňte ďalej s nami.

Podnikanie na Cypre láka mnoho podnikateľov. Pridáte sa?

Láka vás nízke zdanenie? Ak áno, tak utekajte do daňového raja na Cyprus a rozbehnite svoje podnikanie. So zakladaním offshore spoločnosti na ostrove Cyprus nebude mať problém práve spoločnosť Company Formation, ktorá všetky potrebné záležitosti dokáže vybaviť za vás. Necháte sa v jej odborných rukách a vrhnete sa do sveta podnikania s offshore spoločnosťou? Chcete mať spoločnosť, ktorá bude platiť druhú najnižšiu daň v Európe? Majte offshore spoločnosť na Cypre a budete platiť len 12,5% daň. Čo na to poviete? Pozdáva sa vám to viac ako podnikanie na Slovensku?

Webdizajn od Kolovrátka

Akonáhle rozbehnete podnikanie s offshore spoločnosťou, zastavte sa pri reklamnej agentúre Kolovrátok. Vďaka svojej šikovnosti vám dokáže vytvoriť pútavý webdizajn, od ktorého nebudete vedieť odtrhnúť oči! Verte, že svoje oči budete zbierať zo zeme po nahliadnutí na fantastický webdizajn vašej firemnej stránky. Chcete vyskúšať ich služby? Choďte na stránku kolovratok.sk a kontaktujte ich. Sú najlepší vo svojom odbore! A vy hľadáte len tých najlepších!

Odporúčané weby