Nebojte sa, nikam vás neodfúklo! Alebo by ste chceli keby vás zavialo do slnkom zaliatych krajín? Keby to však bolo zadarmo, že? Obávate sa, že dovolenkové destinácie na pobrežie a na ostrovy sú už minuté ? Chytáte sa za hlavu, že ste si ešte nevybrali a je už neskoro na výber dovolenky? Mýlite sa, my vás prenesieme do ďalekého sveta bohatého na históriu. Nasledujte nás. Budete s radosťou spomínať.

Naberte ten správny smer

Nechajte sa unášať s nami a navštívte Cyprus. Ak ste gurmán a pochutíte si na kvalitnom jedle, zbaľte sa a poďte na Cyprus. Nebudete sa chcieť vrátiť nazad, to nám verte! Vôňa rýb, ovocia a panenského olivového oleja ulahodí vaším chuťovým pohárikom, že na klasické halušky ihneď zabudnete a prenesiete si zvyky z Cypru do vašej domácnosti. Možno si vaši blízki pohundrú, lebo im budú chutiť viac naše domáce maškrty, ale nič si z toho nerobte. Postupne ich na to naučte. Cyperská kuchyňa je aj tak plná ovocia a zeleniny, ktorých je v tejto krajine dostatok. A vy sa predsa chcete zdravo stravovať, no nie? Zabráňte prílivu amerických fastfoodov a jedzte zdravo! Vaše telo bude vitálne aj v zrelšom veku, takže sa nemusíte báť, že sa nezmestíte do svojich obľúbených šiat. Alebo žiadne nemáte?

Ženské telo musí dýchať

Najmä v lete, keď teploty stúpajú k 30ºC. Volánkové, čipkované, flitrované, čisto bavlnené. Letných šiat máme na výber neúrekom, aj napriek tomu ženy nie sú spokojné. Prečo? Pretože ich konfekčná veľkosť im to nedovolí. Neobávajte sa! Obzrite si ponuku na Vengo.sk, kde nájdete letné blúzky aj pre ženy s kyprejšou postavou. Samozrejme, aj štíhle ženy si tam prídu na svoje. Zvýraznite svoje nohy a postavu. Kúpte si šaty a nohavice odhoďte do skrine. V jeseni sa tam nájdu. Keď už máte šaty, tak už neváhajte, zbaľte ich a utekajte na last minute dovolenku.

Dovolenka na poslednú chvíľu

Ak ste sa nenechali odviať na Cyprus, máte ešte na výber výhodný last minute. Môžete sa jednoducho zbaliť a zo dňa na deň vypadnúť leňošiť k moru. Navštívte cestovnú kanceláriu TIP Travel. Už čakajú len na vás!

Odporúčané weby