Každá žena chce vyzerať čo najlepšie. Hlavne kvôli sebe, ale ak urobí radosť aj radosť partnerovi, je to len príjemný bonus navyše. Ženy majú viac kritérií, podľa ktorých si vyberajú, či sa im muž páči alebo nie. Muži majú tých kritérií menej, no o to sú pri ich posudzovaní prísnejší. Aké sú hlavné kritériá mužov, aby pre nich žena bola neodolateľná? Neexistuje univerzálna odpoveď, no každý muž má vo svojom rebríčku vizuálneho hodnotenia žien aspoň jednu z nasledujúcich vecí – pekný zadoček, pekné prsia, dlhé nohy, žiarivý úsmev a pekné vlasy.

Pomôžte si spodnou bielizňou

Keď poctivo drepujete, váš zadoček vyzerá skvelo v akomkoľvek spodnom prádle. No niekedy môžete znížiť jeho kvality nevhodným spodným prádlom, ktoré mu dodá nelichotivý tvar. Dámy, vyberte si spodnú bielizeň, ktorá vám pomôže urobiť svoj zadoček nedolateľným.

Čo s prsiami?

V prípade, že vás neobdaril ten hore alebo vaši rodičia, záleží od toho, či ste veriaca alebo nie, želanými ženskými vnadami, nie je to žiadna tragédia. Správna podprsenka alebo estetická chirurgia a silikónové implantáty vám zväčšia prsia. Je rok 2015, nikto sa na vás kvôli tomu nebude pozerať cez prsty.

Dajú sa nohy predĺžiť?

Chceli by ste mať dlhšie nohy? Teoreticky by to veľmi komplikovaným chirurgickým zákrokom išlo, ale načo? Stačia správne topánky, ktoré vám predĺžia vaše nohy opticky a je po probléme.

Žiarivý úsmev

Hoci si pravidelne umývate zuby, nemáte ich také biele, ako by ste chceli? Vyskúšajte bieliace pásiky na zuby, žiadna chémia, žiadne poškodenie skloviny, iba žiarivejší úsmev.

Starajte sa o vlasy

Vlasom doprajte pravidelná a bohatú starostlivosť a niekoľkonásobne vám to oplatia. Plný objem, lesk, tvar, všetko bude podľa vašich predstáv – stačí iba jedna vec – starať sa, starať sa a starať sa o ne.

Odporúčané weby