Vaše podnikanie je dostatočne rozbehnuté? Radi by ste organizovali kongres a chcete, aby sa vaši hostia cítili až nadmieru spokojne? Niekedy nevyhoviete každému. Niekomu sa nemusí páčiť prostredie, niekomu atmosféra. Čo keby ste všetky tieto starosti s organizáciou kongresu zahodili za seba? Prečo by ste to mali? Pretože vám ponúkneme významný kongresový hotel Salamandra, ktorý sa nachádza v prekrásnom prostredí Štiavnických vrchov.

Nazrite do prostredia hotela Salamandra prostredníctvom stránky salamandra.sk. Viete čo vám ponúka hotel Salamandra? Ponúka vám dve konferenčné sály, variabilné priestory kapacity 130 ľudí a samozrejme aj rokovaciu miestnosť. Všetko, čo si prajete! Neváhajte využiť ich služby a spravte si príjemný kongres práve v tomto spomínanom hoteli – hoteli Salamandra.

V hoteli Salamandra nemusíte len pracovať, môžete tam aj oddychovať

Okrem pracovného zhonu môžete v tomto hoteli obklopenom Štiavnickými vrchmi postíhať aj iné aktivity ako prácu. Krásna prechádzka v nádhernej prírode vám pomôže uvoľniť vašu myseľ. Môžete si vychutnať 110% starostlivosť o vás. Vynikajúci personál a množstvo služieb. Čo by ste si mohli viac priať pre oddych ako hotel Salamandra v prekrásnom prostredí? Spravte si pekný výlet aj v súkromí s rodinou. Verte, že vaša rodina takýto výlet ocení všetkými desiatimi!

Doprava do Salamandry

Samozrejme, že doprava je zabezpečená do hotela Salamandra. Čo však ísť pohodlnejšie? Čo však ísť v hocijakom čase v akom sa vám zažiada? Na to však treba auto. Mali by ste si spraviť vodičský preukaz u autoškoly Feki. Profesionalita tímu v autoškole Feki sa dá rozdávať. Chcete byť najlepším disciplinovaným vodičom? Navštevujte autoškolu Feki, ktorú nájdete v dvoch najlepších slovenských mestách – v Bratislave a v Košiciach.

Odporúčané weby