Virtuálny trh s online kasínami sa po uvoľnení monopolu štátnej spoločnosti Tipos rozrastá z roka na rok. Možno by sme ho mohli nadnesene prirovnať aj ku kvitnúcej záhrade, kde je niekoľko rôznych druhov kvetov. Niečo podobné teda badať aj na poli internetových herní, kde pravidelne pribúdajú noví hráči. Poďme sa na nich pozrieť.

nove online kasinaFoto: Depositphotos, maxxyustas

Prívetivé prostredie

Z rozvoja internetových kasínových prevádzok už nemôžeme byť príliš prekvapení. Moderné technológie sa neustále vyvíjajú a postupne vytláčajú tradičné veci z mnohých sfér. Nahrádzanie kamenných kasín nie je výnimkou. Ich virtuálna verzia so sebou totiž prináša niekoľko benefitov, ktoré prevýšili pôvodné kasína. Niekde ich síce ešte nájdete, ale ich počet klesá.

Za to však môže aj sprísňujúca legislatíva, ktorá chce ich polohu v jednotlivých mestách a obciach neustále obmedzovať. Online herne sa tak stávajú niekedy nielen nutnou, ale aj prívetivou náhradou. Hráčov čakajú často vstupné darčeky, ktoré im spríjemnia začiatky ich hrania. Okrem toho však môžu získať rôzne vernostné bonusy, ťažiť so špeciálnych akcií a vyberať si hry z veľmi obsiahlej ponuky.

Noví hráči na trhu

Do vôd slovenského trhu s internetovými kasínami vplávali viaceré nové „lode“. Presnejšie povedané, samozrejme, ide o virtuálne herne. Najnovšie už môžete hrávať v Kajotwin casine, ktoré ponúka svojim klientom veľkú porciu zábavy na najmodernejších a najpopulárnejších automatoch. A aby toho nebolo málo, tak pre nových hráčov je pripravená aj lákavá odmena.

Ak sa rozhodnete, že sa pridáte k členom komunity tohto kasína, môžete ťažiť zo 100-percentného bonusu až do výšky 777 eur k prvému vkladu (po splnení férových podmienok). Ale to nie je všetko, čaká na vás aj 33 free spinov.

Za stále nováčika v porovnaní so zabehnutými herňami môžeme považovať aj ďalšiu spoločnosť. Pestrou ponukou hier vás osloví Betor, online kasíno, kde sa rozhodne nebudete nudiť. Automaty kasínu dodali renomovaní výrobcovia ako Apollo Games, e-Gaming, Synot Games či Kajot Games. Nechýbajú overené klasiky, ale ani netradičné novinky.

No a za zmienku stojí aj ponuka turnajov, ktorá vás osloví hneď na úvodnej stránke kasína Betor. Hráva sa o podiel zo slušného banku. Záleží od tematickosti celého eventu, alebo dotácie, ktorú kasíno pre daný turnaj uvoľní.

18+ Hazardné hry predstavujú riziko vysokých finančných strát a ich nadmerné hranie spôsobuje riziko vzniku závislosti.

Odporúčané weby