Aj keď len prednedávnom sme zo šatníkov vyťahovali letné oblečenie, pomaly, ale isto by sme si mali pripravovať jesenný dámsky šatník. Ak chcete privítať jeseň v štýlovom dámskom outfite, ktoré oblečenie a obuv si dávať?

Teplákové kardigány, džínsy, bavlnený top a dámske tenisky

Jeseň je typická veterným a daždivým počasím a práve preto sú teplákové kardigány ako stvorené na toto obdobie. Teplákové kardigány z počesanej teplákoviny sú vhodným oblečením na jeseň pre ženy, ktoré milujú ležérnu módu. Odporúčame k nim kombinovať skinny džínsy a jednoduchý bavlnený top, či už s dlhými, alebo trojštvrťovými rukávmi. Z obuvi uprednostňujte klasické dámske tenisky.

Takýto pohodlný outfit vynosíte či už do obchodu, na prechádzky, alebo aj na ihrisko s deťmi.

Prechodný trenčkot, sukňa, blúzka a čižmy na podpätku

Ak si to vaša práca vyžaduje, alebo len preferujete elegantný štýl, odporúčame kombinovať prechodný trenčkot v neutrálnych farbách s púzdrovými sukňami a jednoduchými farebnými blúzkami. Prechodný trenčkot vás ochráni pred silným vetrom, prehánkami a ranné hmly vás taktiež nezaskočia. Sukňu môžete vyberať aj z pohodlnej pleteniny. Samozrejmosťou sú pančuchy pod sukňou, nakoľko v jeseni si už holé nohy nemôžete dovoliť.

Čo sa týka doplnkov a obuvi, z doplnkov vyberajte elegantné náramkové hodinky a visiace náušnice. Z obuvi uprednostňujte členkové čižmy na podpätku, či klasické lodičky s hrubším podpätkom.

Nohavice, tenký oversize svetrík a chelsea čižmy

Do chladnejšieho jesenného počasia ako stvorený! Ak chcete pohodlný a zároveň elegantnejší outfit na chladnejšie jesenné dni, odporúčame vám kombinovať dámske nohavice s koženým opaskom a k nim zladiť tenký oversize svetrík a chelsea čižmy. Na vrch si dáte pohodlný vlnený kabát a zima vám rozhodne nebude. Chelsea čižmy vás zase ochránia pred dažďom a silnými prehánkami.

Odporúčané weby