Každá žena chce vyzerať štýlovo. O to viac, ak pracuje na významnej pozícii v kancelárii. Ak vás ale trápi, čo si obliecť do práce, ponúkame vám pár rád, ako sa obliekať do kancelárie, aby ste vyzerali štýlovo a zároveň reprezentatívne.

Kostým, elegantná biela blúzka, lodičky a visiace náušnice

Základným outfitom do kancelárie je kostým v kombinácii s jemnou elegantnou a hlavne pohodlnou bielou blúzkou, ktorá zakryje to, čo má a zvýrazní, to čo má. Odporúčame vyberať pohodlný kostým v neutrálnych, resp. pastelových farbách. Jemné, decentné farby sú vhodné do kancelárskeho prostredia. Takéto farby sa hodia hnedovláskam, blondínkam. Ženy s havraními vlasmi môžu experimentovať aj s výraznejšími farbami. Odporúčame kráľovskú modrú, bordovú, či horčicovú, alebo fialovú. Vždy sa však držte pravidla, že ak sa rozhodnete pre výraznejšie farby kostýmu, uprednostňujte farebne neutrálne blúzky.

K tomuto outfitu sa vám budú hodiť jemné visiace náušnice. S výraznými šperkami to v tomto prípade príliš nepreháňajte. Čo sa týka obuvi, zvoľte lodičky, ktoré budú farebne ladiť k farbe kostýmu.

Elegantné 7/8 nohavice, voľné vzorované blúzky a kožené poltopánky

V teplejšom ročnom období odporúčame nosenie elegantných 7/8 nohavíc (slim fit, mrkvového strihu), ktoré odporúčame kombinovať s voľnými vzdušnými vzorovanými blúzkami. Pokojne môžete zvoliť aj výraznejšie farby. K tomuto outfitu sa vám budú perfektne hodiť pekné strieborné prívesky so zaujímavými motívmi. Sú ľahko kombinovateľné, takže sa vám hodia prakticky ku všetkému.

Obúvajte si kožené poltopánky na nízkej podrážke. 7/8 nohavice vám predĺžia nohy, takže sa nemusíte báť, že by vám kožené poltopánky príliš ubrali z výšky.

Na blúzky si môžete dávať buď vlnený kabát (v prechodnom období), alebo elegantné predĺžené dámske sako, či blejzer.

Odporúčané weby