Bývanie v rodinnom dome umožňuje rozdeliť domácnosť na dennú časť a nočnú časť. Nočná časť domácnosti má zväčša svoje miesto v hornej časti rodinného domu. Aby sme sa však do tejto hornej časti dostali, potrebujeme prekonať výškový rozdiel. Vnútorný komunikačný priestor, ktorý poznáme skôr pod názvom schodište, je práve tým miestom, kde prekonávame výškové rozdiely a z dennej časti sa dostávame do tej nočnej.

Ako ale tento priestor modernizovať? Skúste kompletnú výmenu schodov.

Samonosné drevené schodište

Drevo je kvalitný, trváci materiál. Je nadčasový a pri správnej údržbe nás aj prežije. Nemôžeme sa preto diviť, že mnohí záujemcovia o pekné schody, si vyberajú drevené schody. Častokrát však, najmä kvôli istote, vyberajú len drevené obklady na betónové schody. Kombinácia betónu a dreva je síce fajn, no v moderných, najmä minimalisticky ladených interiéroch sa viac hodia modernejšie samonosné drevené schody. Samonosné drevené schodište je štýlové, pevné, nadčasové a hlavne dostatočne bezpečné.

Odporúčame vám dať si navrhnúť a vyrobiť kvalitné drevené schody, ktoré budú trváce a svojim krásnym vzhľadom vám budú robiť spoločnosť po celý život. Nie je nič lepšieho, ako mať vnútorný komunikačný priestor z toho najkvalitnejšieho materiálu.

Moderné schody

Ak nie ste veľkými fanúšikmi drevených schodov, môžete si dať navrhnúť a vyrobiť schody, v ktorých je síce použité drevo, ale okrem dreva boli použité na výrobu tohto schodišťa aj iné materiály. Jedná sa o moderné kombinované schody, ktoré sú vyrobené z troch materiálov – dreva, skla a kovu. Ich vzájomná kombinácia je dokonalá a na prvý pohľad rozdielne materiály k sebe krásne zapadnú.

Moderné schody zapadnú do moderných interiérov, kde si majitelia potrpia na luxus a preferujú minimalisticky zariadené interiéry.

Odporúčané weby