Problémy s erekciou trápili kedysi len mužov v stredných rokoch, no čoraz častejšie komplikujú život aj čoraz mladším mužom. Problémy s otehotnením a keď sa k tomu pridajú problémy s erekciou môžu vážne ohroziť partnerský vzťah.

Ak vás trápia problémy s erekciou, riešte ich okamžite a na nič nečakajte.

Priznajte sa partnerke a choďte k lekárovi

Nikdy tieto problémy netajte pred svojou partnerkou. Nemá zmysel zatajovať a tváriť sa, že sa nič nedeje. Partnerke bude hneď jasné, že máte nejaké problémy, v najhoršom prípade si môže myslieť, že ste jej neverný. Choďte k lekárovi, ktorý vám povie ako postupovať. Ak sa budete riadiť pokynmi lekára, určite zbadáte zlepšenie erekcie a tým aj odstránenie problémov v spálni.

Predčasná ejakulácia

Okrem erektilnej dysfunkcie vie mužov potrápiť aj predčasná ejakulácia. Tento problém trápi najmä mladých mužov, ktorí ešte nevedia ovládať svoj penis. Problémy robí ale aj tým mužom, ktorí sa veľmi rýchlo vzrušia a partnerka si nedokáže vychutnať milovanie tak, ako by si mala, pretože milovanie skončí veľmi skoro. Príčinou predčasnej ejakulácie môžu byť aj psychické faktory – stres, depresie, úzkosť. Môže sa zdať, že to je začarovaný kolotoč. Veď predsa každý muž je v strese, keď sa deje niečo s jeho prirodzením!

Ak vás trápi častá predčasná ejakulácia, urobte všetko, aby ste boli po psychickej stránke v pohode. Uvidíte, problémy určite zmiznú.

Ak si neviete inak pomôcť, kúpte si overené tabletky na erekciu. Najskôr by ste ale mali popracovať na tom, aby ste boli v pohode a aby ste sa zdravo stravovali, dostatočne spali a boli pozitívne naladení. Problémy s erekciou sú nepríjemne. Nie sú však neriešiteľné. Nemá však zmysel neustále si dávať tabletky, ktoré majú len krátky účinok. Treba ísť na to z inej strany. Zdravý životný štýl vždy všetko vyriešil!

Odporúčané weby