Blíži sa záver leta a mnohí z vás už premýšľate, kde by ste strávili záver tohto roka. Byť obklopený najbližšou rodinou, rodinnými známymi a kamarátmi je nezaplatenie, nech už sa kdekoľvek nachádzate. Naplánujte si oslavu konca kalendárneho roka už teraz, lebo neskôr môže byť už neskoro.

Výber miesta

Môže sa stať, že nezoženiete voľné miesto, tam kde chodievate. Môže sa však stať, že zoženiete niekde inde. Hľadanie vhodného miesta vám zaberie veľa času, no ak sa vám podarí nájsť niečo pekné, okamžite na dlhé hľadanie zabudnete.

Ak chcete pokoj, kľud, vyberte si miesto ďaleko od civilizácie, ideálne niekde v horách, na horskej chate. Výberu miesta ale prispôsobujte aj zábavnú pyrotechniku. Ak budete v Národnom Parku, nemôžete si dovoliť žiaden ohňostroj. Ak ale budete niekde v horách nad dedinou, môžete si to dovoliť. Buďte však maximálne opatrní!

Koľko ľudí ide?

Je ťažké vedieť, kto všetko presne pôjde. Približný odhad by ste mali mať. Takto viete odhadnúť, koľko ľudí pôjde a aké ubytovanie vyberať, aby mal každý vlastné lôžko. Dá sa to vyriešiť aj nafukovacími posteľami. Pohodlnejšie je ale mať pevné lôžko.

Ak budete niekde v meste u niekoho, odporúčame vám urobiť si vlastnú show pomocou farebných dymovníc. Vytvoria parádnu show, ktorá k silvestrovskej noci rozhodne patrí.

Jedlo a pitie

Čo by to bolo za oslavu konca kalendárneho roka, keby ste nemali so sebou jedlo a pitie? Odporúčame zobrať si potraviny na guláš, silvestrovskú kapustnicu a nezabúdajte na veľa nealka. To bude potrebné najmä prvý deň v novom roku.

Užite si koniec starého roka a privítajte nový bez ujmy. Myslite hlavne na teplé oblečenie, palivo (ak idete na chatu do hôr), jedlo, pitie a na zábavnú pyrotechniku. Vezmite si hlavne dostatok oblečenia a náhradnú zimnú obuv. Môže sa stať, že bude mokrý sneh a vám sa do rána nepodarí usušiť oblečenie a obuv.

Odporúčané weby