Takmer každá druhá žena, ak nie aj každá, nie je spokojná so svojou postavou. Vyhovárajú sa na genetiku, pritom za rohom do seba tlačia fastfoodové jedlá a tvária sa, že kilogramy, ktoré sa na ne lepia, nie sú dôsledkom jedenia týchto nezdravých jedál.

Ako byť ale konečne spokojná so svojou postavou?

Začnite sa viac hýbať

Koľko krokov denne nachodíte? Vozievate sa radšej do práce, alebo chodievate peši? Ak máte minimum pohybu, ani najuznávanejšie tabletky Garsin, ktoré sú určené na chudnutie, nedokážu urobiť zázraky. Tieto tabletky sú kvalitné, ale ak sa nehýbete, všetky kilogramy sa na vás okamžite nalepia. Začnite sa viac hýbať. Začnite jednoduchými prechádzkami (chôdzou), potom vyskúšajte ľahšiu turistiku a nordic walking.

Pite ovocné a zeleninové smoothie

Ak nie ste spokojná so svojou postavou, okrem viac pohybu vyskúšajte piť pravidelne zeleninové a ovocné smoothie. Zasýtia vás, dodajú vám potrebné vitamíny a pomôžu vášmu tráveniu. Využite dostatočný výber sezónneho ovocia a začnite čím skôr. Môžete skúšať rôzne kombinácie a vytvoríte si chutný a hlavne zdravý nápoj.

Potrebujete však k tomu dobrý mixér. Odporúčame vám značku smoothie mixérov Delimano, ktoré sú kvalitné, výkonné a cenovo dostupné pre všetkých.

Ako byť konečne spokojná so svojou postavou? Začnite tým, že začnete cvičiť, budete sa viac hýbať. Potom by ste mali skúsiť upraviť jedálniček a obohatiť ho o čo najviac čerstvých potravín, vrátane čerstvého ovocia a zeleniny. Úspech možno nepríde hneď, progres ale časom zaznamenáte. Treba vydržať a uvidíte, že vaša postava bude potom oveľa lepšia.

Naučte sa mať sama seba rada a zbavte sa pochmúrnych myšlienok. Nezabúdajme, že dôležitý nie je výzor, ale to, čo máte vo vnútri!

Odporúčané weby