Päť žien zo šiestich tvrdí, že si nemajú čo obliecť napriek tomu, že ich šatník praská vo švíkoch. Práve teraz v predvianočnom období trávia ženy podstatne viac času v obchodoch s oblečením, pričom keby sa naučili kombinovať jednotlivé kúsky zo svojho šatníka, ušetrili by veľa peňazí. Ak aj vás trápi preplnený šatník, ale stále tvrdíte, že si nemáte čo obliecť k novým nohaviciam a peknej áčkovej sukni, poradíme si, ako jednotlivé oblečenie kombinovať.

Univerzálne dámske rifle

Niet ženy, ktorá by nemilovala dámske rifle. Dámske rifle sú vhodné pri akejkoľvek príležitosti. Môžete si ich obliecť na stretnutie s kamarátkami, ale využijete ich aj v prvý školský deň vášho dieťaťa. Kupujte si Slim rifle, ktoré zvýraznia vaše vypracované nohy a opticky vás predĺžia. Kombinujte ich s jednoduchými pulóvrami a obtiahnutými rolákmi teraz v zimnom období. Cez leto si kúpte dierované dámske rifle a zlaďte ich so vzorovanými krátkymi dámskymi topmi a s jednofarebnými kardigánmi.

Šaty aj cez zimu

Ak si myslíte, že elegantné šaty sa dajú nosiť len v letnom období, tak sa veľmi mýlite. Blíži sa plesová sezóna a aj keď na plesy nechodievate, uvedomujete si, že ženy neprídu na ples v ničom inom, len v krásnych elegantných šatách. Letné šaty však nechajte v skrini a vytiahnite skôr hrubšie. Cez zimu využijete najmä pletené šaty, pod ktoré vám ale odporúčame dávať tenký obtiahnutý top, ktorý vás zahreje v extrémnych mrazoch a zároveň ochráni pleteninu pred poškodením.

XXL svetre a vhodná obuv

V zimnom období ale nezabúdajte na hrubé pletené svete. Túto zimnú sezónu sú IN práve XXL svetre, ktoré vaše telo udržia v tepľúčku aj v tých najextrémnejších mrazoch. Pod ne si môžete dávať jednoduché a zároveň veľmi pohodlné bavlnené topy. Nezabúdajte k oblečeniu kombinovať aj obuv z vášho botníka. Moderné členkové čižmy využijete skôr pri miernejších zimách. Teraz si skôr z botníka vyberte snehule, ktoré sa hodia ku športovému outfitu a jednoduché čižmy pod, ale kľudne aj nad kolená.

Odporúčané weby