Byrokratické prostredie a najmä vysoké dane odlákali od podnikania už nejedného nádejného biznismena. Ak sa ale chcete vyhnúť plateniu vysokých daní, ale zároveň si chcete splniť sen stať sa úspešným podnikateľom, jediným prijateľným riešením bude pre vás založenie offshore firmy.

Čo sú to offshore firmy?

Offshore firmy sú často definované ako legálne entity založené v daňových rajoch. Sú registrované vždy podľa legislatívy krajiny, v ktorej boli založené. Tieto offshore krajiny lákajú podnikateľov z celého sveta najmä kvôli výhodným podmienkam týkajúcich sa zdanenia. Ak patríte k nespokojným podnikateľom, ktorí platia vysoké dane a majú pocit, že im štát neustále hádže polená pod nohy, mali by ste začať uvažovať o presunutí svojej firmy do daňových rajoch.

Offshore spoločnosť na Seychelách

Ostrovný štát, v ktorom žijú ľudia hovoriaci najmä anglickým jazykom, aj vám umožňuje založiť si offshore spoločnosť. Offshore jurisdikcie zabezpečujú určitú mieru anonymity, pretože register spoločností nie je verejný. Založením offshore spoločnosti na Seychelách nezískate len daňové výhody, ale aj finančnú stabilitu. 0% dane, právna a politická stabilita krajiny a nízke poplatky za vedenie spoločnosti však budú najväčšími lákadlami.

Company Formation

Ak si chcete založiť offshore spoločnosť, odporúčame vám kontaktovať Company Formation, ktorá už na trhu pôsobí veľmi dlho. Pomôžu vám s výberom offshore krajiny a samotný proces zakladania firmy zrealizujú presne podľa vašich požiadaviek. Nájsť ich môžete aj na webe.

Raz a navždy opustite toto byrokratické prostredie na Slovensku a pozdvihnite svoje podnikanie na vyššiu úroveň. Budete uznávaným podnikateľom s vysokým ziskom a vysoké dane vás už nikdy nebudú trápiť. Stojí za to vyskúšať takúto príležitosť, nemyslíte? Kúpa kompatibilných tonerov Canon, kúpa kancelárskeho nábytku a kúpa výkonného notebooku už bude úplná maličkosť.

Odporúčané weby