Júl a august sa už nezadržateľne blížia a vy ešte nemáte zajednanú žiadnu dovolenku? Ak sa obávate, že výber dovoleniek bude chabý, mýlite sa. Cestovka Globtour poskytuje ešte aj teraz, keď je sezóna už v plnom prúde, najlepší výber kvalitných dovoleniek. Dávajte si však pozor na to, aby sa vám počas letnej dovolenky nič nestalo. Môže sa stať, že vám ukradnú batožinu alebo sa vám stane úraz, ktorý vám môže celú vašu dovolenku pokaziť. Ušetrite svoje peňaženky pred veľkými výdavkami. Chráňte sa ročným cestovným poistením.

Kde si ho môžete vybaviť? Skúste napríklad Európsku cestovnú poisťovňu, kde budete mať istotu, že toto poistenie bude zahŕňať všetko, čo potrebujete. Prehľad všetkého, čo ročné poistenie zahŕňa, nájdete na ich web stránke. Nechoďte sa zbytočne vypytovať na pobočku, keď si to budete môcť pozrieť aj na internete. Ročné cestovné poistenie nie je zbytočnosť. Výrazne vám pomôže ušetriť financie v prípade, že by sa niečo stalo.

Ale teraz späť k dovolenkám. Globtour má vo svojom výbere ešte dovolenky do Bulharska a do Talianska. Vedeli by ste si vybrať aspoň jednu z týchto krajín?

Dovolenka v Taliansku

Aj keď je táto krajina veľmi obľúbená, cestovná kancelária neustále poskytuje pre vernú klientelu výhodné ceny dovoleniek v Taliansku. Ak nechcete premrhať šancu a už vonkoncom nechcete sedieť doma, vyberte si práve Taliansko. Krajina syrov a pizze vám vie dopriať to, po čom túžite. Vychutnávajte si ničnerobenie za pár eur už toto leto. Myslíte si, že dovolenka na záhradke je pre vás to pravé orechové? Okrem leňošenia na talianskom pobreží skúste navštíviť krásne mestá ako Benátky, Rím a Florencia. Čakajú na vás skvosty, ktoré budete určite chcieť zachytiť aj vašim fotoaparátom.

Dovolenka v Bulharsku

Krásna dovolenka vás čaká v Bulharsku, o tom niet pochýb. Táto balkánska krajina sa teší rok čo rok veľkej popularite. Ak chcete vyskúšať niečo nové, využite zlacnené dovolenkové pobyty. Práve teraz sa predávajú dovolenky za azda najnižšie ceny. Chcete navštíviť Slnečné pobrežie a Nesebar? Vyberte si hotel a spríjemnite si toto leto. Dovolenka v tejto balkánskej krajine bude naozaj nezabudnuteľná. Choďte na Balkán zažiť neopakovateľné dobrodružstvá!

Odporúčané weby