Vianoce sú predovšetkým dňami oddychu, radosti a pokoja. Stres v tomto období nemá žiadnu šancu. Rodiny trávia spolu voľný čas prechádzkami, sánkovaním, pozeraním rozprávok a jedením vianočným koláčov, ktoré poctivo piekli práve na túto príležitosť.

Strávte príjemné chvíle počas vianočných sviatkov v spoločnosti puzzle. Je to obľúbená hra, ktorá kedysi slúžila ako učebná pomôcka, no dnes je to hra, ktorá dokáže zabaviť všetky vekové kategórie.

Svietiace puzzle

Atmosféru Vianoc ešte viac umocňujú svietiace puzzle. Svietiace puzzle prilákajú najmä zvedavé očká tých najmenších. Ak uvažujete nad tým, aké hračky by ste ešte dokúpili k detským hračkám, ktoré už máte, odporúčame zaujímavé svietiace puzzle.

Dieťa zabavia, budú rozvíjať jemnú motoriku a sú vhodné práve do tohto obdobia, kedy sa všetko ligoce.

Drevené puzzle

Pre tých úplne najmenších sú najvhodnejšie práve drevené puzzle. Sú určené pre najmenšie detičky, ktoré by mohli malé dieliky prehltnúť, no pri drevených dielikov drevených puzzle sa to nemôže stať. Sú zdravotne vyhovujúce, bezpečné a patria medzi najlepšie edukatívne hračky pre deti.Deti sa pri nich príjemne zabavia. Vyberajte však taký rozprávkový motív, ktoré má vaše dieťa rado.

Pevné podložie

Pri puzzle s menším počtom dielikov nepotrebujete pevné podložie. Puzzle postavíte a následne zložíte naspäť do krabice. Ak si ale kúpite veľké 1000, 2000 alebo 5000 dielikové puzzle, budete potrebovať pevné podložie, nakoľko obraz nepostavíte za jeden deň. Postavené dieliky tak nebudete musieť od seba oddeľovať a presuniete si ich na miesto, kde nebudú nikomu zavadzať.

Spríjemnite si príjemné chvíle počas vianočných sviatkov práve skladaním puzzle. Zapojiť sa môžu deti, rodičia, ale aj starí rodičia a ešte sa pri tom aj zabavíte.

Odporúčané weby