Nájsť kvalitnú tieniacu techniku môže byť náročnejšie ako to bolo kedysi. Kedysi sme poznali klasické závesy, rolety a až neskôr k nám zavítalo žalúzie. V súčasnosti je výber tieniacej techniky bohatší a ako to už býva zvykom, čím je výber väčší, tým je výber náročnejší.

Aká tieniaca technika pristane vašim oknám?

Moderné vertikálne žalúzie

Keďže vo väčšine rodinných domoch sú aj presklené steny, práve na tieto okná je potrebné dať kvalitnú tieniacu techniku, ktorá sa pri otváraní a zatváraní neznehodnotí.

Ak hľadáte kvalitnú tieniacu techniku na veľké sklenené plochy, skúste sa pozrieť na ponuku moderných vertikálnych žalúzií. Novinkou je drevené vertikálne žalúzie z dobrej drevenej tkaniny, ktoré zapadá predovšetkým do minimalisticky ladených interiérov. Vo všeobecnosti je však vertikálne žalúzie moderné, trváce a nadčasové.

Navyše je možnosť vybrať si z rôznych farebných prevedení, čo oceníte, ak sa vám klasické neutrálne farby nepáčia a chceli by ste farebnú tieniacu techniku.

Cenovo sú veľmi prijateľné. Nezabúdajte však pri výbere skontrolovať kvalitu látky. Mali by byť pružné, pevné a zároveň elegantné.

Plissé rolety

Niekedy však potrebujeme iný typ tieniacej techniky ako sú žalúzie, rolety, ale aj vertikálne žalúzie. Medzi obľúbené tieniace techniky radíme aj plissé rolety. Jedná sa o moderné skladacie žalúzie, ktoré sa najčastejšie využíva v podkroviach na strešných oknách. Jednoduchá montáž, elegantné tienenie sú len dve výhody, ktoré tieto rolety ponúkajú. Poskytujú totiž 100% tienenie najmä v letných slnečných dňoch, kedy slnečné lúče nebezpečne prenikajú do interiéru a prehrievajú ho.

Ak uprednostníte nové plissé rolety, máte istotu, že váš interiér bude pred neželanými lúčmi a samozrejme aj pred pohľadmi dokonale chránený.

Vyberte si niektorú z týchto moderných tieniacich techník a užívajte si pohodlie bez neželaných slnečných lúčov a pohľadov.

Odporúčané weby